Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ROTTWİLER (OKU BENCE).......
SLM ARKADAŞLAR BEN ROTT AŞIĞI BİR GENCİM ÜNİ.2SINIF ÖĞRENCİSİYİM VE BİR ROTT.ARİORUM.ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİNDE PARAYA HERZAMAN MUHTACIM(ÖĞRENCİ OLAN BİLİR).İSATNBULDA YAŞİORUM 19 SENEDİR AİLEMLEYİM VARSA BAKAMİYACAK OLAN BEN ALABİLİRİM EVDE BAKCAM biliorum bulamicam ücretsiz ama insan hayalleriyle yaşar umutlarını yitirmemelidir.dicem şuki para veremicem şuan ama iiii bakabilirim.bulamazsamda napalim canınız sağolsun parayla alırız nolcakki herkeze teşekkürler.bana ANELKA_3434@HOTMAİL.COM DAN ULAŞABİLİRSİNİZ byeee ;) İLGİLENEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER....
selam.bende köpek yok :) ama madem İstanbul''dasın,Yedikule Barınağı''nda güzel bir rott var.istersen pazar günleri oraya giden arkadaşlara katılıp köpeği görebilirsin.yetişkin olması sorun değil herhalde?çünkü üniversite dönemi hem yavru,hem de yetişkin (hem de 5 yaşını aşmış) köpek beslemiş biri olarak,kesinlikle yetişkin ve iyi huylu bir köpek tavsiye ederim. http://www.havhav.com/forum/viewtopic.php?t=11933&postdays=0&postorder=asc&start=540 bu linkte fotosunu görebilirsin.
slm okk arkadaşım pazar günleri anadolu yakasından gidenler oluomu haberin varmı ben üyeyim zaten o siteyede gidemedim bi türlü bu taraftan topluca gidenler varmı varsa nerde buluşuolar yardımcı olursan sevinirim teşekkürler sağol
Ahhh bide fenerbahçeli olmasan bendeki rottu sana verebilirdimmmm ama fenerbahçe burdada engel oldu sana bak:(((
THERİON arkadaşım fenerbahçeliyim ama bu engel olmamalı %100 gs lısındır.bizim size bi gerezimiz yok ama siz dert ediosunuz bizi ;)))) .fanatik bi fenerli olmama rağmen diorumki çeşke gs bizi avrupada temsil etse fener bu işi beceremio bizim yerimize siz gitseniz avrupaya daha başarılı olursunuz.....BU BİR FENERBAHÇE AYRICALIĞIDIR GSLILAR BÖYLE DÜŞÜNMEZ BENCE... BİZ AVRUPADA YENİLDİKMİ SEVİNİOSUNUZ.AMA BİZ ÖYLE DEĞİLİZ DESTEKLİORUZ GS YI.NEYSE BYEEEEE
selam.kusura bakma,pek takip edemiyorum.üyeysen iyi.verdiğim linkteki arkadaşlara danışırsan sana yardımcı olurlar.ben istanbulda değilim,o yüzden detay bilmiyorum.ama tahminimce anadolu yakasından da arkadaşlar var.beraber giderseniz senin için çok rahat olur.giremeyebilirim,yine yardımım gerekirse, [email protected]