Kanarya

Sakalar Doğada kalsın!
Kanarya ile eşleştirip kırma yavrular elde ederim! Sonra bu yavrulardan birkaçı erkek çıkar! Hele birde öterse! Ya kendi egomu ya da cebimi tatmin ederim diye DÜŞÜNMEYELİM! Sakalar doğasında kalsın... Eyvallah...

Selam Melezleme için yorum yapmayacağım ama kafeste saka x saka üretimi için kanaryacılarda çok istek var umarım kafeste saka yavrusu almayı başarırlarda sizin dediğiniz gibi doğada olan doğada kalır.

arkadaş sakalar doğada kalsın diyor kafese girsin demiyor.. ALİ OSMAN ARSLANALP

Kanaryada doğadan yakalanıp kafes hayatına alışmış bir tür her kanaryaya meraklı bir gün mutlaka bir saka yada diğer doğa kuşlarından besler bilip bilmeden ahkam kesmeyin..

Doğadan yakalanan saka kafes ortamına uyum sağlar... Ama kaç tanesi sağlar SORUN burda... 30 tane yakalarsanız 3 tanesi uyum sağlar diyelim peki diğerleri ne olur? Cevap:ÖLÜR! Ayrıca besleme sakayı yabani bir sakadan ayak ve gaga rengine bakarak ayırt edebiliriz... Yoksa biz birşeyler biliyormuyuz... ŞÜPHESİZ... Saygılar...

Ne ozan bey ne ali bey üzerinize alınmayın lafım direk golden retrievere senin eski forumlarınıda bilen biri olarak sana diyeceğim tek laf var İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR işine bak kardeşim.

Sayın arkadaşlar ozan bey ve ali bey sizler gibi bende hayvan severim her türlüsünü özellikle saka aşığıyım sakaların bilinçsizçe 100 lerce yakalanmasına, telef edilmesine, ticaretine karşıyım aynı konu kanarya ile ilgili sitelerde günlerce tartışıldı ama ben buna karşıyım yakalamayın demekle bu işe çözüm bulamazsınız, bu konunun tek çözümü var kafeste saka x saka (melezlemeden kesinlikle bahsetmiyorum) üretimi ve bilezikli sakalar(Almanyadan gelen bilezilki bir saka 100-150 euro arası satılırken yakalanan sakalar 5 ytl) bunu başarabilirsek doğadaki doğada kalır kafeste üretiklerinizi ister besleyin ister doğaya geri kazandırın. Burada çıkıpta saka yakalamyın deyip orada bir kaç aklı yetmezin sizi desteklemesi bu işe çözüm bulacaksa vallahi sizi ayakta alkışlarım. Selamlar Golden Retriever cevap yazacaksan 🔒 Üyelere Özel dan yaz seviyeni daha fazla düşürme...

ya sen kendi işine bak bence... ona bakılırsa mademki sakaların doğada olmasını istiyorsun..... ben anlamadım gitti!!!bu arada bir ara bana uğrasan iyi edersin,sendeki dişi saka duruyorsa benim erkekleren birini vereyim sana...ya da sen ver dişiyi yazık kuşa yalnız durmasın...

Yanıtlamak için giriş yapın