Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
evde akvaryum yapılır mı?
yapan varmı evde akvaryum? ankarada yaşıyorum ve piyasada istediğim ölçülerde akvaryum bulamıyorum.. pratiker de akvaryum silikonu buldum.. camcıdan cam kestirip yapmayı planlıyorum.. önerisi ya da fikri olan varmı???
daha önceden yapmadıysan ki yapmamışsın bir bilir kişiden yardım al allah korusun suyu doldururken basınçtan silikonlar atar ve bir yerlerini kesersin ki bu işi bilen bir arkadaşımın da kesildi cam kesiği başka kesiğe benzemez
akvaryumu su kaplumbağası için yapcıcam. 50X35X35 düşünüyorum. yani öyle çok basınç olmaz sanırım...
sevgili merakli kardesim..yaparsin yapmasinada camcidan kesitrecegim malzeme sana daha pahaliya gelebilir.sayet camci dayin yada amcan yoksa..ankara icn sana taymur akvaryumu oneriyorum..ayrica camlarin kenarlarini rodajlamak icin makine lazimdir.e bunuda alirsan bir imalathane kur derim sana...:)))..sevgiler.mert
mert haklısın.. dün sordum ve normal bir akvaryumdan daha pahalı geldiğine şahit oldum.. ankarada taymur akvaryumlarını kim nerede satar bilgin varmı? şimdiden saol...
ankara demirlibahce diye bir yerde.internetten bakarsan bulabilirsin.heralde taymurakvaryum.com du adresi yanlis hatirlamiyorsam.