Satılık Balıklar

yavru ve damızlık frontozalar (ANKARA)
2-3cm yavru burundiler tane fiyatı 10 ytl 15 cm erkek 12-13 cm üç adet dişi (toplam dört burundi)250 ytl 15 cm erkek burundiler tane fiyatı 65 ytl (balıklar kendi üretip büyüttüğüm balıklardır) ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel e-mailden de ulaşabilirler.

arkadaşım son fiyat nedir ve denizli ye yollayabilirmisin balıklar nasıl resimlerini gönderebilirmisin maille ?

Denizliye gönderemem ama istersen resim gönderebilirim.

MSN adresin varsa görüşmek isterim. balıkların resminide gönderirsen değerlendirmek istiyorum. İrtibat için tel numaranıda yazarsan iyi olur tabii. saygılarımla. haa adres te iyi olur tabi gelip görelim bii dimi.

ben keçiörende oturuyorum. e mail adresini yazarsan açık adresimi gönderebilirim. ilanın aynısı ve balıkların resmi 🔒 Üyelere Özel sitesinin satıyorum kısmında mevcut ordan bakabilirsin veya e mail adresini yazarsan e mailine gönderebilirim. bu ilanda yazmış olduğum 3 dişi 1 erkek satılmıştır. ancak ilgilenirsen aynı nesilden iki adet 12-13 cm dişi ve bir adet 15 cm erkek üç balığı 200Ytl den verebilirim. Balıklar kendi yavrularımdan seçerek büyüttüğüm balıklardır.

benim 3dişiye ihtiyacım var bende damızlık 7tane yunus var biri erkek 6dişi üstüne 2red devil 3aysmen 3tane malevi 1tanede yeni renk alan papağan çikletle 3dişiyi takasa girermisin

damızlık frontazalarım satılmıştır. teşekkkürler

balıkların hepsi satılmıştır. ilginize teşekkürler

Yanıtlamak için giriş yapın