Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
ALBINO PRENSESLER HAKKINDA YARDIM!!
selam arkadaslar.daha once cok sayida sari prenses besledim ama albinolari beslememistim.yani bir tecrubem yok onlar hakkinda.sizden ricam diger prenseslerden farklari varmi ureme periyodlari aynimi yada daha farkli bir muamele gerekirmi...tecrubeli arkadaslar yazarsa sevinirim.besleyip uretmis olanlar tercihimdir.sevgiler.veteriner hekim mert polat
snow prensesler albino olduklarında gözleri kırmızı renklidir piyasada iki çeşit bula bilirsin bi renkleri şöyle beyaz zebralara ben zeyenler bide onlara göre daha beyaz kar beyaz olanlar tabi kar beyaz olanlar daha değerlidir üretim için bir erkek ve fazlaca dişi balık olmalıdır cinsiyet için tam olarak belirli farklılar olmasada klasik çiklit hareketleri yaparlar ve erkek balık akvaryumun bir tarafını kazar dişi balıkta hazır sa ağzına yumurtalarını alır dişi 20-28 gün yumurtalar ağız da bakar sonra isteğe göre kustura bilirsiniz yeya dişinin bırakmasını bekleye bilirsiniz.diğer çiklitlere göre daha az yavru verirler enfazla ben dekilerden 26 adat yavru çıkara bilmiştim.tabi ilk yavrular daha azdır
eyvallah cok saol....