Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Rott yavrusu arıyorum. .
ücretsiz de olabilir.fiyat uygun olursa sevinirim. köpeğiniz emin ellerde olacak. daha önce de kuzenimin köpeğine uzunca bi süre baktım... o da rottweiler''dı... mail adresim: [email protected] aynı zamanda msn adresimdir bu mail...
merhaba arkadasim 300ytl ye cok guzel iki yavru var yurtdışından getiricem, butun aşıları yapılmış, ırkları cok temiz zaten secereside var ilgilenirsen [email protected] veya 05356418619 numaralı telefondan bana ulaşabilirsin. Baki Köseoğlu
ROTTWEILER yavrusu fiyati 500 euro tum evraklar birlikte Istanbula temin ediyorum , yurtdisindan getiriyorum. Sizin dikkatine - yurtdisinda sadece gidis donus yoll masrafi bir kopek almak getirmek icin , 300 ytl yoll masrafi bile karsilamiyor. Cep : 00359 888938321 E-mail : [email protected]
Snejana hanım galiba özel ucağıyla gidiyor yurt dışına. Bizde fiyatlar böle:)
Ben ozel ucagiyla gitmiyorum , kendim araba ile gidiyorum. Siz galiba hic yurtdisinda kendi araba ile gitmemissiniz , bu icin nekadar yoll masraf oluyor bilmiyorsunuz. Ondan sonra bir kopek evraklari sadece 100 euro ucret var - secere , avrupa pasaport , mikrocip , dogme , uluslararasi saglik sertifikasi. Bu evraklar yoksa , hic bir kopek 8 tane gumruk gecemez. Her ulke bir kopek gecmek icin tranzit ucreti var , falan falan. Ben size zaten anlatmak mecbur degilim. Maalesef siz kendi vatandaslar kandiriyorsunuz , yurtdisindan kopekler getiriyoruz diye ve gercek uygun fiyati yerli dogumlu kopekler satiyorsunuz. Turk vatandaslar icin yazik ! Baska hic birsey diyemem. Siz devam edin !
kendi köpeğimin yavruları var ilgilenirmisiniz 0536 331 43 93 rot kuyrukları kesik aşıları yapılı
ben daha önceki köpeğimi de bu yolla almıştım daha doğrusu bi abimiz almıştı bakamadı sonra verdi bana ama aldığım köpek son derece ii bi köpekti. çok sağlam hayvantı biraz azmandı ama olsun harbi rusyadan gelmiş bi rott''du. bütün evrakları tastamamdı,chip bile vardı hayvanda. aslında ii bi köpek almak isteyen varsa bu fiyat çok değil
izmirden 400 ytl ye macar rott verebilirim.5 erkek 5 dişi var elimde.konuşursak fiyatta anlaşabiliriz. [email protected]
rottwailerde secere nasıl oluyo biri anlatırmıı??
secere bildiğim kadarıyla ırk garantisi varmı hani annesi babasıda aynı cinsmi seceresi varsa safkandır annesi babası aynı cins dir.taşıdı ırkın tüm özellikleri vardır.