Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
haydi az daha gayret
arkadaşlar bende o iğrenç görüntüleri ancak 1 buçuuncu dakkasına kadar seyredebildim.daha fazlasını kaldıramazdım.sayn crano kardeşim bende sana trilyonlarca kez KATILIYORUM!!!birtakım çalışmalar yaptm bende.savaş ay,cnn türk,kanald,haberözel gibi programlara bildirdim bu durumu.inşallah bunlar son bulacak.
cok fazla caloısma ark biz bu konuyu bildirmedigimiz yer kalmadı ama tık yok bunların gizu nerde cıplak kız nerde bos isler orda cok fazla ugrasma bence bi gun gelcek anlıcaklar dunyanın kac bucak oldugunu
sevgili kene17, savaş aya belkide 3 kere yolladım ama tık tok,atv,,ya bunlart bişeymi ne diyosun greenpeace,Haykod,bölgesel hayvan koruma derneklerine, bazı haber programlarına, daha bir sürü yer şu an aklıma gelmiyolar inan bana ...protestomuz HAYKODUN SİTESİNDE YAYINLANDI HABERİN OLSUN..
arkadaşlar bırakın çini türkiyede olmuyormu sanıyorsunuz sosyete hanımlara bir kabana 50 tane çinçilya kesiliyor en pahalı kürklerden biri googleden çinçilya yazın katledilen canlıları görün ve türkiyede çok yaygın üretimi ballandıra ballandıra anlatıyorlar canlıları seyredin hanginiz o kürkü çıkarmak için eline bıçak alır merak ediyorum. www.ogrish.com ma girin burdada dünyadaki insdanlara yapılanlar ve yaşananları görün şükredelim saygılar bye
bence ogrish e falan girip te midenizi buşandirmayin derim..kendi uzeirnize dusem gorevleri yerine getirin yeter.haksizmiyim????