Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Bişi Sorcam

İstanbul da akvaryum müzesi gigi bişeyler varmı?

img

zelda

19 yıl 9 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

walla istanbul floryada dev bi akvaryum inşaatı başladığını biliorumda başka bi bilgim yok.ha bide eskiden gülhanede vardı akvaryum çeşit çeşlit balık vardı

img

kedi_mania

20 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

alakasi yok ama ankara hayvanat bahcesine dev bir deniz akvaryumu kuruyorlar.gecen yaz basladilar ama hala bitmedi umarim gelecek yaza biter

img

mirovet

19 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

wala zeldacım turkiye da bu konuda ilerleme kaydetmis deil kusura bakma

BİRGÜN BEN YAPACAM MERAK ETMEYİN

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sana güveniyorum fma55 :)...arkadaşlar gerçektende Türkiye birçok konuda oldıgı gibi bu konudada çok geride..hayvanlara verilen önem ey gidi beee...benimde böle bir müzeden haberim yok ama bazen belgesellerde görüyorum..ayrıca kadıköy(natiulus) karfur(nasıl yazılıyorsa artık :)da güzel bir atmosfer yapmışlar köpek balıları ve diger deniz canlıları var geçenlerde oradaydım bir harika gerçekten görmenizi isterim..

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

muzeden cok bu isle ilgili duzenli fuarlarin olmasi gerekir diye dusunuyorum.turkiye icin once akvaryumculugun 2 balik ve 1 kutu yemle olmayacinin ogrenilmesi sonra gerekli tecrubelerin edinilmesi vede en sonunda yeterli malzeme toplanilmasi sonucunda muzelerin acilmasi gerektigini [email protected]

img

hekim_mert

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence bu konu iş adamlarına düşüyo ama kimse para yatırmaz baksanıza boğaziçi hayvanat bahçeside kapanmak üzereymiş.

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbul da akvaryum müzesi gibi bişe yok sadece değişik zamanlar da değişik fuarlar düzenlene biliyor bu da ticari amaçlı eğer bi müze olsaydı balıklar la çok eski zamanlar dan ilgilenmemiz olmasıgerekti adamlar 1800 yıllarında discusu bulup üretmişler geçen yıllar da elbette bunlarınların kullandığı aletler akvaryumları falan kalmıştır bizler yani türkiyede akvaryum hobisi daha gelişme aşamasındadır oyüzden müzelik bir şey halen yok ama illada müzelik bişey sorarsan şuan halen akvaryum balığı olarak beslenen arowana larabak milyonlarca yıl hiç değişmeden eskizaman lardan günümüze geliştir

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ