Merhaba 3 gün önce aldığım 15 dk kontrol amaçlı boş akvaryumda çalıştırıdığım eheim 2217 yi bana büyük geldiği,daha düşük bir modelini alacağım için 210 milyona muslukları ile birlikte satıyorum.
istanbul/
alı🔒 Üyelere Özel
200 milyona düştüm...
seni cok iyi anlkiyorum ama kutu bir kere acilinca millette bir guvensizlik oluyor..bende yasamistim 0 km filtremi satarken..fiyat iyi ihtiyacim olsa alirdim..kolay gelsin
dostum selamlar benimde elimde sıfır hiç su değmemiş kutusunda atman F4 filitrem var sanada uygunsun takas yapalım nedersin bana 🔒 Üyelere Özel''dan ulaşabilirsin
Haklısın hekim_mert...Erdem bey 2215 eheim alıcam,teklifiniz için tşekkürler...
RİCA EDERİM AMA BİŞEY SÖLİM 2217 İLE 15 ARASINDA ÇOK FARK YOK 2217''SATIP ZARAR ETMEKTENSE KULLANMANIZI TAVSİYE EDERİM SAYGILAR
2217 saatte 1000 lt,2215 ise 600 lt devirdaim yapıyo, hani debisi yüksek sirkülasyon fazla geldiği için 2215''i tercih edeyim dedim ama eğer siz kullandıysanız ve çıkış olarak çok fark yoksa satmamakta fayda var.Ayrıca zamanla debileri düşüyomuş öyle duydum.
EWET KULLANDIM ÇOKTA MEMNUN KALDIM fazla düşme olmuyo ama sirkilasyon her zaman için daha iyidir zaten hem sık sık su değiştirmezsinsin beim düşüncem bi ileride akvrymu büttüğün zaman yeni bi filtre almazsın