Satılık Balıklar

Tropheus Bemba ve ikolalar çok ucuza

Akvaryumumu değiştireceğimden 9 bemba ve 5 ikola satıyorum...

4 adet bemba 6-7 cm boylarında tanesi piyasada 40 bende 30 YTL

5 adet bemba 5-6 cm tanesi piyasada 35 bende 25 YTL

5 adet ikola 5-6 cm piyasada 30 bende 20 YTL

Hepsini alana indirim yapabilirim...

NOT : Bu fiyatlara bu balıkları hiç bir akvaryumcuda kesinlikle bulamazsınız,isteyen soruşturabilir...

Mail ve Msn : 🔒 Üyelere Özel
Avcılar-Istanbul

4'ü 1.5 ay diğerleri 1 aydır bende....Tropicalin yeşil kutulu yemiyle birlikte kabızlık içinde JBL Novo Rift kullanıyorum yani balıklar canlı renklerde ve gayet iyi durumdalar...
Resimlerinide çektim ama cep telefonuyla bu kadar oluyo artı bu balık türünü bilenler bilir haraketliler ve renkleri çok hızlı değişebiliyo ztn 67 litre akvaryumdada renklerini çok belli etmiyolar resim almak çok zor oldu,adam gibi çekemedim cep teliyle...

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

[b]Yeni çektiğim resimlerini ekliyorum nedeni ise bazı arkadaşların sadece büyük güzel bembaların resimlerini çektiğimi iddia etmeleri...[/b] [img]🔒 Üyelere Özel] Büyük baskın bemba,bölgesini savunurken... [img]🔒 Üyelere Özel] 3 büyük bemba diğeri küçük ikola [img]🔒 Üyelere Özel] Sol alttaki hariç diğerleri küçük olan bembalardan... [img]🔒 Üyelere Özel] Yine baskın olan bemba,bu bembayı en iyi rengi verdiği için çok çekiyorum,baskın olduğu için rengini sadece benden korktuğu zamanlarda kaybediyor...Resim alması kolay anlayacağınız.... [img]🔒 Üyelere Özel] Sol taraftaki büyük sağdaki ise küçük olan bembalardan,üstteki ise büyük bembalardan o an rengi kaçmış...Ayrıca belirtmek isterim bu türde rengini baskın olan belli eder,küçük bembaların rengini belli edememelerinin başlıca nedeni bu,sonraki nedeni ise akvaryumun 70 litre olması... Lütfen çamur atmadan önce düşünelim(sözüm meclisten dışarı) ben adam kandırmıyorum,almayı düşünen gelip çayımı içebilir almak zorunda değildir...

Yeni çektiğim resimlerini ekliyorum nedeni ise bazı arkadaşların sadece büyük güzel bembaların resimlerini çektiğimi iddia etmeleri...

Büyük baskın bemba,bölgesini savunurken...

3 büyük bemba diğeri küçük ikola

Sol alttaki hariç diğerleri küçük olan bembalardan...

Yine baskın olan bemba,bu bembayı en iyi rengi verdiği için çok çekiyorum,baskın olduğu için rengini sadece benden korktuğu zamanlarda kaybediyor...Resim alması kolay anlayacağınız....

Sol taraftaki büyük sağdaki ise küçük olan bembalardan,üstteki ise büyük bembalardan o an rengi kaçmış...Ayrıca belirtmek isterim bu türde rengini baskın olan belli eder,küçük bembaların rengini belli edememelerinin başlıca nedeni bu,sonraki nedeni ise akvaryumun 70 litre olması...
Lütfen çamur atmadan önce düşünelim(sözüm meclisten dışarı) ben adam kandırmıyorum,almayı düşünen gelip çayımı içebilir almak zorunda değildir...

dostum bembaları alabilirim hepsi içibn son fiyat ve dişi erkek oranını yazarsan sevinirim 🔒 Üyelere Özel

ikolaları alabilirim hemen cinsiyet yazarsan sevinirim

SLM; ARKADAŞ BENDE EHEİM 2226 TAKIM DIŞ FİLİTRE VAR BALIKLARINLA TAKAS YAPARMISIN. BALIKESİR CEP:🔒 Üyelere Özel

bi Çift İkolanı alıRım İstda KücüKceKmecedeyim cwp yas H.sonu Hmn aLıyım

Yanıtlamak için giriş yapın