Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Benim için önemli<<Lütfen herkes okusun é!!<<

yaa üfff yaa üff çanakkalede bi pet shop vardı zamanında adı: ilgi pet shop''tu gittim bugün heveslenmiştim ona bakacağıma inanıyodum gittim ama o pet shop kapanmış yerine başka bi dükkan açılmış biraz sordum soruşturdum balık,kuş satan yerlere sordum onlarda bide yok dediler ..yaa çok üzüldüm benimde bi hamster im olacaktı onunla ne oyunlar oynuyacaktık ama yokkk..bu forumda çanakkaleden birisi yok mu o belki biliyodur çanakkalede nerde pet shop var bi hamster alıcam,yada bana bi hamster verebilecek olan var mı burada..valla o hamster a çok ii bakarım biri verebilirmi acaba...

img

spykid

19 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yaa üff niye istanbulda diilsin hoş olsaydın zaten gider alırdın burda hamster istemezdin

img

sevgiyuvası

20 yıl 5 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KEŞKEE

img

spykid

ÖZEL MESAJ

spykid mrb bu arada aramiza hos geldin.canakkalede oturmuyorum ama orayi iyi bilirim hala acikmi tam emin degilim ama sahilde bi ordu evi vardi bembeyaz biyer onun arkasinda bi turkcell bayi vardi sahibinin adi ayhan onlarin bi petshop u var gidip konusursan yardimci olurlar onlarda yoksa bile getirtebilirlerde belki.uzun suredir gorusmuyorum o yuzden numarasi yok olsaydi yardimci olurdum.

img

amaze

19 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yok o dediğin yerde turkcell bayii ,,o kişiyle konuşursan bi sevinirim..burda vardı petshopta yerine başka dükkan açılmış o dükkan kesin başka bi yere taşınmıştır yoksa niye kapatsınki çanakkalede bi o vardı bildiğim kadarıyla

img

spykid

ÖZEL MESAJ

numarası yok bende ama bulabilirsem konusurum.bu arada farzetki hamster buldun surekli onun yemini talasini nerden bulucaksin yazdigina gore hamsteri orda besleyebilmen zor gibi gorunuyor.hamster edinebilmeni gercekten isterim inanilmaz tatli yaratiklar.

img

amaze

19 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ