Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Arayanlar

Mesaj Ekle

95x40x50 180 lt. akvaryum...

Merhaba ! Olcu : 95x40x50 180 lt. Cam kalinligi : 8 mm, alt ve ustten kayitli. Aydinlatma tertibati : Mevcut. Ozellikler : Mdf ahsap kapak, ici straforla kapli alt tabla. Cift tarafli ithal dekor. Buhar cam kapaklari mevcut. Temiz kullanilmis olup cizigi yoktur. Satis nedeni: Daha buyuk bir akvaryum. Satis Fiyati: 100 YTL Saygilar, slm'' lar. Resim icin ; http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1931536 Mehmet Dizdar, 4.levent-Istanbul, Tlf: 0537 3257100

img

shadowman

21 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akvaryumun resmını dırek buraya atarmısın ben yazdıgın adresten ulasamadım bu arada sadece akvaryumun fıyatımı 100 ytl yoksa ıcınde kumu bıtkısı,fılıtresı falanda varmı?

img

ca_su

19 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, 100 degil 90 YTL yaptim, Kapakli - aydinlatmali 180 lt'' lik temiz, ciziksiz akvaryum. Resim buraya atamam, adresi copy past edin, (www den itibaren mouse'' in sol tusuna basip tarayin sonra sag tikla copy deyin, yeni bi explorer penceresi acip adres kismina gelip mouse sag tikla paste deyin, hic acilmadigi olmadi. Mutlaka biliyorsunuzdur ama hatirlatiim dedim, hoscakalin...

img

shadowman

ÖZEL MESAJ

4.Levent/Istanbul'' dayim, ayrica 25 kg kum 15 YTL, kaya hediye, crytocoryne 1 m'' lik 1 kok (5-6 yaprakli) oda hediye olsun. Baska da olmaz, olsa dukkan sizin. :-)

img

shadowman

ÖZEL MESAJ