Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

SNEJENA YA

kardesim 500 euro,2000 eurolardan bahsediyosun burası turkıye mıllet 400 ytl maasla 1 ay gecınıyo her mesaj cevap yazıyosun 2000 euro 500 euro sana bu parayı kımse vermez yazma artık kımseye cevap

img

roksi

19 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kardesim , ilk once cevap yazmak yasak degil ! Ondan sonra ben 15 sene kopekler satiyorum ve inan bana bu is senden daha iyi biliyorum. Benden 500 euro ve 2000 euro kopekler alan kisiler var , bu icin bana akil verme . lutfen ! Kendi isine bak , benim isim karisma ! Benimle ugrasma ! Snejana hanim

bende 50 senedır bu ısı yapıyorum beslemedıgım cıns kalmadı sen kopege 500 euroluk ne masraf yapıyosun bu ısı benden daha ıyı bılmen ımkansız eger 500 euroya kopek satıyosan burada senden kımse 500 euroya kopek almaz en kral pet shopta en kral kopek 500 ytl yı gecmıyo sımdı bıraz ogrendın mı bu ısı!!!!!!!!!!!

img

roksi

19 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben 43 yasindayim ve kopekler 15 sene satiyorum. Kac tane ayri cins kopekler besledim ispati evde 5 tane fotograf album var. Turk degilim ve Turkiyede yasamiyorum. Ozel siparis uzerine tek bir tane ozel kopek getiriyorum. Petshop degilim , ama Turkiyede petshoplar calisma sekli cok iyi biliyorum. Sen Turkiyeden kalk , bir kopek yavrusu almak Slovakyada veya Macaristanda git , ondan sonra bakarsin ben bir yavru almak ve Turkiyede temin etmek nekadar masraf yapiyorum. Sen benim yaptigip yap , ondan sonra hesabimi anlarsin. Benimle ugrasma , dedigim ! E-mail adresime ozel bir mesaj atarsa , sana birkac musterim telefon numaralar verebiliyorum , onlar sorabilirsin neden 500 - 2000 euro arasi benden kopekler almislar ! E-mail : [email protected] Cep : 00359888938321