Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
flower horn!
flower horn türünün nerde satıldığını ve ne kadara satıldığını bilen varmı arkadaşlar?bayıldım bu balığa
walla ben ankarada gormedim hic.ama istanbulda varmis diye duydum.ankarada varsa bilenler bi soylesin.
bende var kaç adet lazım
Selam ;
walla ben Bodrumda satıldığını hiç görmedim İzmirde var diye duydum.Mersinde bilenler varsa bir söylesin :))))))))))
kedi_mania şakaydı..Başka türlü zaten böyle söylem olmaz!:))))Nerde yaşıyorsun petshoplarda bulabilirsin İzmirde var mesela ..flower horn aşırı agresif bir balıktır akvaryumda kendinden başka balığa tahammülü yoktur kendinden küçük balığı yer..
deep in dediği doğru ama amerikan cichlidleri arasında en güzeli diyebilirim.biraz hırçınlar sadece eğer bu tür balık besliyorsanız problem çıkarmaz
bende 3 tane astronot var.bayağı büyüdüler şimdi 500 lt lik akvaryum aldım onda yetiştircem astronotlarımı.250 lt lik için yeni balık arıodum.bu türler bayağı hoşuma gitti.o yüzden istiyorum dört beş tane yeter.
bunlar benim ufaklıklarım
şöyle bi araştırdımda sanırım bi dişi bi erkek en uygunu olucak .) ama nerden ve ne kadara bulabileceğimi henüz bulmuş değilim
çiftini 60ytl ye yollayabilirim.boyları15cm civarı erkek kafa yapmaya başladı.