Diğer Evcil Forumları > Hamster
GUİNEA PİG İLE İLGİLİ HERŞEY - 26.sayfa
selam arkadaşlar;; guinea piglerle ilgili sorularınızı bekliyorum,elimden geldiğimce size yardımcı olmaya çalışacağım. sevgiler....
bende 2 tane erkek almayı düşünüyorum ama ilk defa besliyceğim için ne yapmam gerektiğini tam bilmiyorum özelliklerini okudum ama deneyimli birinden tavsiye almak daha iyi olabilir diye düşündüm
bugün bende 2 tane guinea pig aldım çok korkuyolar galiba ne yapmam gerek alışmaları için
bende suan bırtane erkek var yenı aldım tek olmaması gerekıyormus bılmıyordum..balkona kafes yaptıryorum..eger ıstersen ben bakabılırım..
Benim 1 yıldır erkek pigim var bu gün yeni bir tane dişi aldık erkekden biraz küçük.Öncelikle yaş problemi sorun olur mu ? 2cisi ise erkek pig çiftleşmek istiyor çok fazla bağırıyor ve grrrrrrrr diye ses çıkarıyor dişiyi takip edip poposuna kafasıyla dokunuyor onları ayırıyim mi ? yoksa çiftleştiriyim dişi hep ondan kaçıyor ve vyaklıyor dişi saklandığı zamanda erkek vyaklıyor ve saklandığı yerin önünde bekliyor napmalıyım yardım edin
Benim 1 yıldır erkek pigim var bu gün yeni bir tane dişi aldık erkekden biraz küçük.Öncelikle yaş problemi sorun olur mu ? 2cisi ise erkek pig çiftleşmek istiyor çok fazla bağırıyor ve grrrrrrrr diye ses çıkarıyor dişiyi takip edip poposuna kafasıyla dokunuyor onları ayırıyim mi ? yoksa çiftleştiriyim dişi hep ondan kaçıyor ve vyaklıyor dişi saklandığı zamanda erkek vyaklıyor ve saklandığı yerin önünde bekliyor napmalıyım yardım edin
Şilacık,annem almama izin verdi ben onlara baya geniş bi alan altlarınada çim halı sericem bi sakıncası olmaz dimi kışında pamuk koyucam?
Bide Ona Meyvelerin yanında genelikle hazır yeminden vercem ama meyvede vericem hangisine daha çok ağırlık veriyim?

Ya biz daha almadık kafesi yaptırcazda kafese youtubede videolardaki gibi çim halı sercez kışında pamuk sercem bi zararı olmaz dimi ? Yıkadığımız zaman kullanılır dimi yine ?
Anne lütfen hatrım için bu hayvanları çok sevdim lütfen başka bişey istemem para mara verme lütfen annecim lütfen (gibi şeyler kullan özellikle annenin zaaflarını kullan örneğin hayatında bi kız vardı annen biliyodu kıza üzülür gibi yap felan annen anlasın oda üzülür o üzülünce sende hemen de anne ben onu unutturması için bişeyler yapmak istiyorum gibi kurnaz ol
selam hala guinea piglerle ilgili sorulara cevao veriyorsanız yemi bitti ve yarın pazar ben ne yedirip doyurabilirim bilemedim. sanki sebze yetmeyecek iki gün