Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
sizce hangisi. - 3.sayfa
meraba evime 1 yada 1,20 boyunda bir akvaryum kurmaya karar verdim.Daha önce bir kaç yıl balık beslemiş olmama rağmen balıklar hakkında çok fazla bilgim yok. Ben bu günlerde, dış görünüşleri çok etkileyici ve ihtişamlı bir balık olduğunu düşündüğüm için diskus lara takmış durumdayım. Ama çok narin ve çok ilgi isteyen bir balık türü olduğunu duydum. İşim nedeniyle ayırabilecek çok fazla vaktim olmayacak. Bu beni biraz düşündürüyor. Bir de daha önce sarı pirenses,yunus ve papağan türünde çiklit balıkları beslemiştim, hatta sarı pirenseslerden yavru aldım. çok zevkli olduğunu biliyorum.Galiba diskuslardan yavru alabilmek gibi bir şansım yok. O yüzden ikisi arasında bir türlü karar veremiyorum. Bana bu balıklar hakkında birazcık bilgi vere bilirseniz çok sevinirim.Şimdiden herkese teşekkürler.
cok sevgili arkadaslar,degerli akvaryum severler.burada insanlar bizlerden tecrube yasadiklarimizi istiyorlar...yani burasi kopyala yapistir yeri degil bence.yoksa herkes gidip bulur bu kitabi bilgileri.buraya bir konu yazmaktan daha kisa surer degil mi?..bence cevap yazarken o konuyla ilgili bir deneyimimiz varsa yazalim.yoksa kopyalayip buraya paste yapmayalim derim!! sevgiler....
cok sevgili arkadaslar,degerli akvaryum severler.burada insanlar bizlerden tecrube yasadiklarimizi istiyorlar...yani burasi kopyala yapistir yeri degil bence.yoksa herkes gidip bulur bu kitabi bilgileri.buraya bir konu yazmaktan daha kisa surer degil mi?..bence cevap yazarken o konuyla ilgili bir deneyimimiz varsa yazalim.yoksa kopyalayip buraya paste yapmayalim derim!! sevgiler....
Selam;
İnsanlar buraya bilgilenmek bilgilendirmek için giriyor.Yani bilgi paylaşım platformu bir anlamda yararlı olan doğru bilgininde yerinde kopyalanması insanları bilgilendirme adına yararlı bir durum..Kopyalanacak bilgiler klasörde durmuyor ne yazıkki, araştırma gerekiyor!İnsanlara yardımcı olma amacıyla uzun zaman alıyor anlıyacağın..Yalan yalnış bilgiden,geyik muhabbetinden çok daha faydalı bir düzen araştırıp ,kopyalayıp ,yapıştırmak...Anladın hekim_mert kardeşim
...
deepfishing n yazdıkları bir araştırma sonucu çıkartılmış bilgiler ama verdiği bilgiler beslemeyi düşünenler için gerekli bu yüzden bu tarz bilgiler vermekte çok yararlı bence çünkü doğal ortamını yasayarak nasıl bilebilirizki. ama ben ce aldığı sitenin linkini verse bunca kopyala yapıştır zahmetinden kurtulmuş olur.
İlgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bu arada bende internetten biraz araştırdım ve (başında w yok) adında deneme yayını yapan bir site buldum, discuslar hakkında gerçekten çok detaylı bilgiler var. İsterseniz bir girin gerçekten çok iyi. saygılar sunarım..
baris.mavituna.com
İlk yazıda bi karışıklık oldu galiba ben yazdım ama sitenin ismi çıkmamış :))
benim şu anda sarıprenseslerim var ve 3 kere onlardan yavru aldım fakat bu bilginin sizin fikrinize pek ışık tutabileceğini sanmıyorum ama yardım edebildiysem ne mutlu=)
discus ilk once cok iyi bir teorik bilgi vee ardinda pratik gerektirir.sevgili arkadaslar faydali olmasi icin bir seyler yapiyorlar buna tbaiki birsey dedigim yok.olamazda zaten ama benim kizdigim nokta.hazir bilgiden cok tecrube aktarilirsa daha yarali olur diye dusunuyorum.haksizmiyim???: