Kuş Forumları > Kuş İlanlar
İlanlar Konusu
Sayın arkadaşlar zaten üye isminiz bir dünya kadar yer kaplıyor (ÖZELLİKLE KUŞ CENNETÇİLER) aynı isimle alt alt 10 tane ilan veriyorsunuz bir sayfa sırf sizle doluyor tek topic de yayınlayın ilanınızı lütfen yaptığınız diğer arkadaşlara karşı saygısızlık olmuyor mu sizce.. YÖNETİM HER KONUDA UYARI YAPIYORDA NU KONUYU NEDEN ATLIYOR..
Haklısınız Mehmet bey size katılıyorum ben bilmediğimden sadece bir defa bütün türleri alt alta ilan verdim ama sonradan bütün resimlerin bir ilanda olacagını öğrendim ve öyle yaptım.Ben diğerleri gibi ilanım geriye düşünce tekrar yeni başlık açmıyorum sadece gerekli görürsem öne alıyorum bu konuda size katılıyorum.Ben bizzat yetkililere kaç defa msj attım ayrı ayrı verdiğim ilanların silinmesi için ama hiç cevap gelmedi...
çok güzel bir davranış tebrik ederim sizi inşallah diğer arkadaşlarda uyar bu şekilde ilan verirler saygılar
ya mehmet abiiii... sukur kavusturana yaa abi ben msn sifremi unuttum butun adresler gitti... [email protected] beni ekle allahini seversen :S butun billet uctu gitti bundan sonra bir yere yazacam adresleri..
Ekledim seni kadirciğim görüşmek üzere Selamlar
Mehmet bey saygılar... Siz güvercinmi besliyorsunuz?Elinizde hangi ırk kuşlar var?