Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

canlıdoğuran akvaryumu

Arkadaşlar akvaryumumum küçük olması sebebiyle frontosaları satıcam ve bir canlı doğuran akvaryumu kurucam her şeyin kusursuz olması için kademe kademe akvaryumu kurmaya başlıycam ve tabiki sizlerin yardımınada ihtiyacım var Akvaryum 40 litre lepistes ve plati düşünüyorum ve bunlar için küçük birde yavru akvaryumu gerekiyor 30*15*10 felan bunun için kum olarak siyah kuarts nötr kum olurmu iç filitre koymalımıyım koymam gerekirse yavruları kapmasını nasıl engelliye bilirim daha yavruktan başladığım için frontosalar duruyor bunların ilginç bir yönünü keşvettim bu balıklar birbirleriyle öpüşen gromiler gibi dudaklarını birleştiriyor bunun sebebi nedir

hala frontozalara eziyet mi edyosun balık verenler bölümüne ilan ver hemen satarsın,lepistesi beslemeni öneririm.bide cüce vatoz almanı tavsiye edrim.(3-4 adet)frontozalardan alacağın paraylada git adam akıllı bir akvaryum al 40 litre zaten küçük bir akvaryum diğerine gerek kalmaz.keşfettiğin şeyde öpüşme eğil iki erkek frontozanın kavgası. AKADEMİST

zaten elinde bir yavru akvaryumu var.40 lt. yavru icin ideal.filtrasyon hemen hemen tum akvaryumlara gereklidir.bunun icin kucuk filtreler var.40lt/h hesabiyla su dınduren.kalitelilerinden alirsan fazla akim yaratmazlar.yada bir alternatif:fşltrenin disina bir kadin naylon corabi gecirerekte yavrulari koruyabilirsin..ama ilk once siddetle tavsiyem su frontosalari elinden bir an once cikar.akademistin dedigi gibi onlardan gelcek parayla yepyeni bir akvaryum alabilirsin..lepistes icin cok buyuk bir tanka gerek yok ama ne kladar buyu kalirsan ilerisi ve rutin bakimlar icin o kadar rahat edersin sevgiler...

img

hekim_mert

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben ayrıca akvaryum alman gerektiğine inanmıyorum eğer canlı doğuran besliyceksen en güzeli lepistes değişik türlerde lepistesler alırsan ve en önemlisi öldürmeden besleyebilirsen müthiş bir akvaryuma sahip olursun canlı doğuran beslemenin en önemli noktasıda akvaryumun iyi bir şekilde bitkilendirilmiş olmasıdır böylece yavruların büyükler tarafından yenmesini önlemiş olursun bende yüzlerce lepistes var ve ben bugüne kadar hiç ayrı akvaryum kullanmadım ama akvaryumum çok iyi bitkilendirilmiş bir akvaryum zaten dişi balık yavrulıyacağı zaman bitkilerin içine girerek yavruluyor ve yavrular o bitkilerin içinden 4 gün süreyle hiç çıkmıyolar çıkmaya başladıklarında ise artık onların hızına yetişip onları yiyebilecek bir büyük balık olmuyor saygılarımla VOLKAN

img

volkaaan

19 yıl 6 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

volkaaan arkadasımcevabım için sağol her nekadar bir ay sonra olsada ama ben frontosada kalmada karar verdım akvaryumu buyutup üretime geçicem şimdi frontosa türüyle hangı balık yasar onu arastırıyorum Saygılar