Kanarya

Sahtekar PCPC Dikkat...
Sevgili kanarya severler pcpc adlı kişi maşşallah her yere yetişmiş herkesin miydesini bulandırıyor bu adama dikkat edin. Bence bu zat daha önceki formlardanda tanıdığımız norwich olabilir ben öyle düşünü yorum dikkat edin... Aman typhon gibi büyük ustalar siz bu adama aldırmayın...

mgavci ya tamamen katılıyorum PCPC Tayfun Beyden kanarya al yavrusunu daha kolay satarsın belki...

sanal maymun norwich yine ne yaptın ne ettin girdin kanaryacıların arasına :) burda abilerini iyi hoş güldürüyosun ama yine kabak tadı verdinama olsun senin gibiler burda olacakki iyiyle kötü ayrı olsun

Abi ne yapsalar ne etseler burada tayfun abi gibi kanarya konusunda uzmanlaşmış bir bir adamı karalayamazlar

Şu zavallılara bakın; kaç farklı rumuzla yazdıkları belli olmuyor sanki..Bunların kaç tanesi tayfun denilen selam verilmeyecek kişi kimbilir? PCPC yalnız değilsin dostum.

jacklondon bak kardeşim sen konuşmalarına dikkat et burada kimse zavallı değil.Senin ve senin gibilerin selamına da ihtiyacımız yok birde senle uğraşmayalım.

Arkadaşlar ben Tayfun Beyden kanarya almadım ama size inat lacağım durup dururken adama ne diye sataşıyorsunuz varsa bildiğiniz açık açık söyleyin burası sanal ortam isteyen ilan verecek tabii karalamak niye?

jacklondon kardesim sen adamı tanıyormusun?hayır.Tanımadıgın adam hakkında ne konusuyorsun?

alanya nickli kardeşim msn varsa beni eklede konuşalım muhabbet edelim.geçen sne tatilde alanyadaydım aklımdaha hala orda:))) 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın