Satılık Akvaryum Malzemeleri

akvaryum ile jaco takası.
Konuşan , elden yemyiyen afrika gri papağanımı büyük boy en az 1 mt. akvaryum ile takas etmek istiyorum. Papağanın normalde fiyatı 450 ytl. ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel egzotik hayvanlar bölümündeki resimlerine 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel iyi günler Burak

slm arkadaım ben kadıkoyden hakan cıcekcıler carsısı no:12 dukan star shop gelirsen sana sıfır bır akvaryum ayarlaya bılırız ıstersen gel bı akvaryumlara bak e maıl 🔒 Üyelere Özel

MERHABA,SASH HAFATA SONU KISMET OLURSA KADIKÖYE GELECEĞİM. SANA UĞRARIM. BAKARSIN ANLAŞIRIZ. İYİ GÜNLER

merhaba arkadasım 🔒 Üyelere Özel adresınden bana ulasabılırsın akvaryumu ayarlayıp anlasabılırız elımızde 1 metrelık akvaryum mevcut.yada 🔒 Üyelere Özel nolu numaraadan bana ulasabılırsın.......

benım su andakı ıs yerım avcılarda ama yakında bahcesehıre tasıncam sende beylıkduzundeymıssın ıstersen ırtıbata gecelım

sen o papagan icin en az 120 falan alman gerekir.

merhaba arkadaşlar; takas için 1 mt. akvaryum arıyorum ama cama cam 1 mt. değil, takas değeri eşit sehpalı + dış filtreli sağlam ,kullanabileceğim durumda olmalı. teşekkürler.

bates bende sana 1metrelık sehpalı dıs fıltresı hava tası hava motoru kumu her sey dahıl bır akvaryum vercem zaten ıllakı sade akvaryum veremem sana sonucta senın jakonda ucuz degıl anlasırsak takasa gırerız 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın