Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Bana da Yardım Eder misiniz?

arkadaşlar merhaba; arkadaşım bir beta balığı hediye etti ancak bakımı hakkında bir fikrim yok..özel bir yem vermişler satarken balığın gözü kadar günde bi kez yemleyin bir de su ısısı 20 derecenin altında olmasın demişler..Fanusum biraz büyük gibi..İlk suyu koyarken biraz ılıttım ama su soğuyor.Balık bi köşeye geçip sürekli sabit duruyor.Ölmesini istemiyorum,zaten bi tane balığım yine bu deyayimsizliğim yüzünden ölmüştü :( Bana da yardım eder misiniz,ne yapmam gerekiyor?

img

cbozan

19 yıl 11 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SLM BETA BAKIMI EN KOLAY BALIKLARDAN BİRİDİR FANUSU SUYUN SOĞUMUYACAĞI BİR YERE KOYAR VE HAFTADA Bİ SUYU DEĞİŞTİRİRSEN (TABİ YENİ KOYACAĞIN SUYUDA FANUSUN OLDUĞU BÖLGEDE Bİ PET ŞİŞEYLE DİNLENDİRİRSEN HEM DEĞİŞTİRECEĞİN SUYUN SICAKLIĞINI AYARLAMIŞ OLURSUN HEMDE SUYU DİNLENDİRMİŞ OLURSUN) FANUSTAKİ SUYU HER DEĞİŞTİRDİĞİNDE PET ŞİŞEDEKİ SUYUN KALANINI DA YENİLERSEN VE DEDİKLERİ GİBİ AZ Bİ PARÇA YEMİ SABAH AKŞAM VERİRSEN DAHA İYİ OLUR SANA İYİ SEYİRLER

img

arthass

20 yıl 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende bu işe yeni başladığım da betam vardı sakın neden hareketsiz diye düsünme betalar zaten fazla yüzen bir balık değildir.coğu kez sabıtlerdır.

img

maviimparator

19 yıl 11 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar çok tşk ediyorum.. balığın bulunduğu yerde bir ped şişede suyu dinlendirmem gerektiğini açıkçası bilmiyordum..Bundan sonra öyle yaparım..Bu arada fanusun içinde yapay bir bitki vardı ancak sanırım betama zarar verdi,ben de çıkardım fanustan..

img

cbozan

19 yıl 11 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ