Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
alman çoban köpeği arıyorum 300 milyona kadar - 2.sayfa
5AYLIKTAN 1.5 YAŞINA KADAR DÜŞÜK BELLİ OLMAK ŞARTIYLA DİŞİ ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİ ARIYORUM ENFAZLA 300YTL VEREBİLİRİM . DÜŞÜK BEL VE SAF OLMAK ŞARTIYLA SELAMLAR.
selam kardes elimde 1 yasında erkek alman kurdu var safkan düşük belli istediğin fiyata verebilirim ama erkek ve köpegim muglada [email protected]
arkadaşım gerçekten iyi bir köpek almak istiyosan sana tavsiye edebileceğim birisivar ismi peter bulgaristandan getiriyor ve harika kaliteli yavrular türkiyede ender göreceğin köpeklerden fiytıda hesaplı ve istapbulakadar getiriyor.benden söylemesi
Selam Oskarr. Ya bu Peter''e nasıl ulaşabiliriz? Bende Alman kurdu istiyorum. Sen ne güzel bulmuşsun dostunu :) Bizede yol göster.
SELAM ARKADAŞIM PETERİN TELİNİ VERİYİM 00359 899 169 034 BENİM ADIM EMRE TELİ BENDEN ALDIĞINI SÖYLE VE ŞUAN ELİNDE ÇOKİYİ ERKEK YAVRUVAR FİYATIDA GERÇEKTEN ÇOK HESAPLI TAVSİYE EDERİM KÖPEKLER TAMAMEN ORJİNAL BEN ANNE VE BABASINI GÖRDÜM VE DAYANAMADIM BİR DİŞİ KARDEŞİNİ ALDIM SANADA ERKEĞİ TAVSİYE EDERİM BENCE KAÇIRMA SECERELERİ VAR VE KULAKLARIDAMGALI.SELAMLAR.
Verdiğin bilgi için çok saol Emre.
arkadaşım hiç bişey deyil umarım o erkek yavruyu kaçırmazsın ve alırsan haberim olsun yarışmaya beraber katılırız.selamlar.
100 ytlye düşük bel safkan dişi alman kurdu yavruları(3,5 aylık) veriyoruz karma ve kist aşıları yapılmıştır ilgilenenler için tel:0542 799 22 10
ALMAN KURTLARIM VAR DİŞİ VE ERKEK OLMAK ÜZERE 2 TANE 5 AYLIKLAR [email protected] yada 0 532 32 77 000 0 542 252 22 88 telefon larımdan ulaşabilirsiniz