Tarantula Bakımı

Meraklısına Tarantula Satılık
Meraklısına Tarantula Satılık 60 ytl isterseniz adrese gönderilir ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ. Fotolarını gönderirim Ilgili : Caner Dal Tel :0212 243 64 20 🔒 Üyelere Özel E-posta : 🔒 Üyelere Özel

Ercan bey, size e-mail attım,cevap bekliyorum. 🔒 Üyelere Özel Adresime cins,cinsiyet ve fiyat bildirirseniz sevinirim. tel:🔒 Üyelere Özel/kerem CUMALI

fiyatta indirim yap hemen alayım sağlıklımı bakımı nasıl kafkas üni de okuyorum ığdıra göndere bilirmisin resim yollarsanız daha iyi olur siz nerede oturuyorsunuz neden satmak istiyorsunuz kaçyaşındaydı?

ARKADAŞLAR 2 ADET KALDI BANA CEPTEN ULAŞIN DEVAMLI DIŞARIDA OLUYORUM DİLERSENİZ BEN SİZE ULAŞABİLİRİM TELİNİZİ VERİN 🔒 Üyelere Özel (KRAL MAALESEF İNDİRİM YAPAMAM) YAŞINI BİLEMİYCEM

merhaba ercdag 1 çift tarantulan arsa almayı düşünüyorum fakat bu hayvanlar hakkında pek bilgim yok beni aydınlatırsan sevinirim

satışlarımız devam ediyor mailimiz hacklandiğinden 🔒 Üyelere Özel yada cep telefonundan ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

60 ytl ye nasıl bi tarantulaymış bu hemde türkiyede :D türünü öğrenebilirmiyim

Yanıtlamak için giriş yapın