Diğer Evcil Forumları > Tarantula Bakımı
Meraklısına Tarantula Satılık
Meraklısına Tarantula Satılık 60 ytl isterseniz adrese gönderilir ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ. Fotolarını gönderirim Ilgili : Caner Dal Tel :0212 243 64 20 0555 220 16 62 E-posta : [email protected]
Ercan bey, size e-mail attım,cevap bekliyorum. [email protected] Adresime cins,cinsiyet ve fiyat bildirirseniz sevinirim. tel:0 505 707 88 25/kerem CUMALI
fiyatta indirim yap hemen alayım sağlıklımı bakımı nasıl kafkas üni de okuyorum ığdıra göndere bilirmisin resim yollarsanız daha iyi olur siz nerede oturuyorsunuz neden satmak istiyorsunuz kaçyaşındaydı?
ARKADAŞLAR 2 ADET KALDI BANA CEPTEN ULAŞIN DEVAMLI DIŞARIDA OLUYORUM DİLERSENİZ BEN SİZE ULAŞABİLİRİM TELİNİZİ VERİN 0555 220 16 62 (KRAL MAALESEF İNDİRİM YAPAMAM) YAŞINI BİLEMİYCEM
arkadaslar tarantula alırken erkekmi disi sorup alın ayrıca bilgili insanlardan almaya bakın erkeklerin omru az 2sene ortalama olur disilerse uzun omurludurler dikkatinize ayrıca yeniyseniz guney america tarantulası alın baslangıc icin ideal bi secenek "mercan shark"
merhaba ercdag 1 çift tarantulan arsa almayı düşünüyorum fakat bu hayvanlar hakkında pek bilgim yok beni aydınlatırsan sevinirim
satışlarımız devam ediyor mailimiz hacklandiğinden [email protected] yada cep telefonundan ulaşabilirsiniz 05552201662 05352231923
60 ytl ye nasıl bi tarantulaymış bu hemde türkiyede :D türünü öğrenebilirmiyim