Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Yine Ben!...Özellikle Ufak cinslerden Cooker!...
Evet bu vereceim 3. ilan,yazık bana,ankara çankaya''da ailemle birlikte yaşadığımız güzel evimize neşe ve hareketlilik getirecek şirin ve ufacık havhalardan (cooker:P özellikle) arıyorum. Yavru arıyorum(4-5 aylığı geçkin havhav yavru olmuyor zaten;) ,çünkü ben köpeğin ne bana alışmakta ne de eski dostundan ayrılmakta zorlanmasını istemiyorum. Mail ve msn adresim: [email protected] Tel:0536 760 8928 Artıkın buna,bana bi çare:''(
bu arada "yine ben" dedim çünkü buraya bu 3. ilan verişim,sakın yanlış anlaşılmasın.
AMERICAN COCKER SPANIEL yavrusu fiyati 400 euro tum evraklar birlikte Istanbula temin ediyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
teşekkürler güzel sözlerin için, tekila ve biz seni çok seviyoruz inan bu kadar masraf etmeseydik hiç düşünmeden sana verirdik kendine iyi bak
Tekila''yı bende cok sevmiştim.O cooker ların siyah incisi:)) Bu arada ben hala beklemedeyim...İstediğim ya da karşımdakinin istediği gibi olmayan bazı şeyler nedeniyle;) Cvplar bekleniyor hala...
selam.şampanya rengi ücretsiz bir cocker var.şu anda Gölbaşı Barınağında.yalnız yavru değil.ama senin yavru isteme nedenin bağlanması ve eski sahibini özlememesiyse,bir yavrudan çok daha bağlı olacaktır.hem şımarıklığı da yok,sevgi dolu.barınakta sahip bekliyor,çok da güzel.fotosunu görmeni tavsiye ederim.linki veriyorum. http://www.havhav.com/forum/viewtopic.php?t=6233&start=2100