Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Yavru köpek arıyoruz
Eşimle beraber orta boylarda çocuklarla iyi anlaşabilen bir yavru köpek arıyoruz.Ona iyi bakacağımıza hiç kuşkunuz olmasın.Eğer bize ulaşmak isterseniz [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.
Canlı hayvan satışı piyasasındaki olan bitenler hakkında siz sewgili hayvan dostlarını kısacık bilgi vermek isteriz:Ne yazık ki köpek tacirlerinin Bulgaristan gibi ülkelerden kaçak ve de sağlıksız yolarla ülkemize soktuğu bir çok yavru bu sektörde güvensizliğe yol açmıştır.Piyasada olan çoğu kişi malesef bu işi hakkıyla yapmamaktadır ve bu şahısların tek amaçları kolay yoldan yani sizleri kandırarak bir nevi dolandırıcılık yoluyla para kazanmaktır. Biz gördüklerimiz,duyduklarımız ve yaşadıklarımızdan dolayı bu sektörün içerisinde yer almaktayız.Amacımız siz hayvandostlarına en sağlıklı yollarla hizmet vermek,kaliteyi ucuza ayağınıza getirmek...En sadık dostlarımız olan köpeklere yapılan üstelik daha minicik olan yavruların mazruz kaldıkları işkence denebilecek olayların ve de bunları yapan kurum ve de şahısların karşısındayız.Sizlere kaliteli ve safkan yavruları makul fiyatlara vererek,kim olduğunun farkında bile olmayan bu insanları canlı hayvan sektörüne yaklaştırmak bile istemiyoruz.Üstelik biz sadece yavruyu satarken değil yavruyu verdikten sonra da sizlerin yanındayız.Yavrunun bakımında,beslenmesinde ve eğitiminde sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Çiftliğimizde yer alan bazı ırkların yavruları ve ortalama fiyatları: Rottweiler:350-400 ytl Alman Çoban:350-450 ytl Siberian Husky:350-400 ytl Grean Dane (DANUA):400 ytl Terrier:200 ytl Golden Retriever:300-350 usd Labrador:325-350 usd Pekinese275-300 ytl Shar Pei:450 usd Chow chow:300 usd BullTerrier:350-400 usd Pitbull:275-325 usd Boxer:275-325 ytl Doberman:275 usd Dogo Argentino:475-550 usd Cane Corso:750-1000 usd El Presa Canario:750-1000 usd 0,1 Numara Yorkshire Terrier:800-850 usd DEtaylı Bilgi İçin [email protected] 05366332146
Ben bulgarim ve 15 sene Turkiyede siparis uzerine ozel sekilde kopekler getiriyorum. Eminim siz yazdigi bu tum irk kopekler sizin ciftligi uretim yok. Merak ediyorum Turkiyede bulamiyan irk kopekler siz hangi yollunda ve nerden aliyorsunuz. Ben bir suru musterim telefon numaralar verebiliyorum ve ispat edebiliyorum bu vatandaslar benden kopek alirken memnun kaldilar mi. Merak ediyorum sizden kopekler almis vatandaslar memnun kaldilar mi , siz bu ispat edebilirmisiniz , yoksa boyle lafta bu is yapan kisiler kirletiyorsunuz. Ben 15 sene kacak degil , tum evraklar birlikte gumrukte kase imza almis evraklar birlikte kopekler getiriyorum. Nasil bir ulke Bulgaristan gibi okadar kolay bir sekilde kirletiyorsunuz ? Turkcem zayif oldu icin , daha cok sey yazamiyorum , yoksa daha cok genis bilgi verebilyorum. Sizin piyasa sizden daha iyi taniyorum. Siz kendi vatandaslar kandiriyorsunuz ! Cep : 00359888938321 Ev : 0035932632298 E-mail : [email protected] Snejana hanim - Bulgaristan
4 aylık amerikan cockerimi işim gereği ile vermek zorundayım tüm aşıları yapıldı eğitimli kesinlikle evi pisletmiyor tuvalet eğitimli siyah dost canlısı şirinmi şirin köpeğimi vermekzorundayız ilgilenirseniz 02122131274 den bana ulaşa bilirsiniz fiyatı görüşürüz.
ben murat.yavru 2 aylık husky yavrularım var.mavi gözlü.fiyat.250 ytl.
1 yaşında american cocker dişi köpeğimi vermek durumundayım. (tabiki ücretsiz)İsterseniz görüşebiliriz. [email protected]