Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
çaresizim yardım edin nolur
arkadaşlar evde bakılabilecek (terası da var)saf yavru bi kopek istiyorum.kız arkadaşıma hediye olarak almayı düşünüorm onlarda evlerine kopek arıyolardı hem benim için hemde onun için çok ii olucak daha once kopek baktılar ama kopekleri oldu yakın zaman once gerçekten hayvanları seven bir aileler.oğrenci olduğum için ucret veremiorm. tel numaram:0544 778 31 14 ayrıca mail ve msn adresim de : [email protected] dur.lutfen en kısa zamanda cevap yazın.çünkü kız arkadaşımın doğumgunu 23 kasım
Selamlar öncelikle... Normalde prensiplerimin dışına asla çıkmam ama ortadaki duruma gerçekten üzüldüğüm için sana çokkk makul bir fiyata harika bir ev köpeği olan Terrier verebilirim.Senin ve kız arkadaşın için fiyatım sadece 175 ytl ve Türkiye2nin neresinde olursan ol sana hiçbir ek masrafsız gayet güvenilir ve de bir o kadar sağlıklı yollarla sana yavruyu gönderebilirim üstelik yavrunun ilk karma aşısı ve iç-dış parazit tedavileri benden olur... Kusra bakma cidden elimden en fazla bu kadar geliyor... [email protected] 05366332146
Merhaba, 1 yaşında American cocker bir köpeğim var ve onu vermek durumundayım. istersen görüşebiliriz. [email protected]