Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

CRANOYA!!! (tesekkurler)

tesekkurler crano destegin icin.ne demek istedigimi anlayan nadir kisilerden birisin.benim istemedigim nokta su;ornegin hastaliklarda kitabi bilgileri kopyalayip yapistiriyorlar buraya.zaten insanlar bunlara netten cok kolya ulasabiliyorlar.ben bir akademisyenim(veteriner hekimim) ve elimde her turlu hayvan bakim-beslemesiyle ilgili inanin yuzlerce kitap var.ancak oyle noktalar oluyorki tecrube binlerce sayfayi bir kenara birakabiliyor..okumayalim demiyorum bende hala okuyorum.ve memleket hayvanlicigi icin elimden geleni, yapmaya calisiyorum...onun icin yazdigimiz forumlar teknik terimlerden cok insanlarin anlayacagi sekilde olmasi halka daha iyi hizmet etmekte.sıkıntım budur.yoksa bende bir latince konusmaya baslarsan kitap yazarim anlatabildim mi???.

img

mirovet

19 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

haklısın mirovet hayvan sever dostlarımızı bilgilendirdigin icin tesekkurler "crano"

crano iyiniyetli bir arkadaşımız.ve gerçek bir hayvan dostudur.yeni başlayanlar için bulunmaz bir fırsat.teşekkürler crano iyiki varsın.seni hepimiz çok seviyoruz ama en fazla mirovet heralde. şaka şaka

yok yahu.ben tanimam bilmem cranoyu ama destek verdigi icin gecenlerdeki bir haykirisima onun icin tesekkur ettim.ama kendisi ortalarda degil bu aralar..

img

hekim_mert

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar ağlayacagım şimdi hae..

Gerçekten asıl ben sizlere teşekkür ederim...eilmizden geldigince yardım etmeye calışıyoruz işte..ama burada tabiki yalnız degilim madem öyle işte böyle:

Mercan Shark: bu sitedeki en eski dostum diyebilirm..tevrübeleri ve fikirleriyle herzaman bu siteye renk katmış bir çok yardıma muhtaç arkadaşa yol göstermiş elinden geleni ardına koymayan bana tartışmalarda destek veren yanımda olan bir kardeşimdir..bana göre sitenin kovboyu odur :)

akademist: herzaman derinlemesine sorularıyla çözüme ulaşmasını bilen belkide bu sitenin en çok çeşit balık besleyeni ve herzaman dogrunun yanında olan ve savunan bir abimdir..sohpet ettigimiz zamanlarda kafama bir şey takıldıgında ona sorarım ve hiç üşenmez, illa balık konusunda degil..her zaman herkesten bir şeyler ögrenmeye çalışan alçak gönüllü dostumuz akademist e teşekkür ederim..

mirovet: senin gibi saygılı bir üyeye rastladım desem biraz sallamış olurum..öncelikle bana verdigin bu destek için sana çok teşekkür ederim ama böyle ayrı bir başlık açman biraz utandırdı beni..herzaman elimden geldigince sana ve diger dostlarıma yardım etmeye hazırım..söylediklerin konusunda sana çok çok katılıyorum..

hekim_mert: merak etme dostum zamanla hepimiz birbirimizi tanıyacagız aynen yukarıdaki arkadaşlarım gibi..

evetarkadaşlar daha bizlerin dışında bir çok arkadaş var burada saygın tecrübeli yardım isteyen hepsine çok teşekkür ediyorum..

sevgili mirovet: söylediklerin konusunda sana katıldıgımı yazdım..bencede insanlar bu gibi formlara kitaptan dolma bilgiler kopyalamamalı..tabiki okuyacaksın ögreneceksin kitaptan edindigin bilgilerle arkadaşlarına ışık tutacaksın ama bence yaşadıklarımızı yazarsak en azında örnek olarak gösterilebiliriz.yani al işte kardeşim adam yaşamış olmuş diyebiliriz...zaten biri bir şey ögrenmek istiyorsa yazsın iki dakkada nette hop karşısında ama yaşayan birinden bunları duymak çok daha başkadır dimi ve hepimizde bunun için burada degilmiyiz!!!!

hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum...birde bu aralar pek giremiyorum internete çok yogunum kusura bakmayın..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

buyuklerimiz nedemis "HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ"bizlerde elimizden geleni yapmaya calısıoruz iste ama crano huzunlendim wala ;)cok saol solediklerin icin

dostum sagol.kucuge sevgi buyuge saygiyi iyi biliyosun.tebrik ederim.umarim hayatta hep basarili olursun.yasin kac bu arada?

img

hekim_mert

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hepimizin bu gibi iltifatları hak ettigini düşünüyorum mercan shark..hiç de önemli degil yani teşekküre gerek yok...asıl bensizlere teşekkür ederim..

hekim_mert söylediklerin benim içinse çok teşekkür ederim..yaşım 19...sen kaç yaşındasın? [email protected]

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ