Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
bana köpek (bidaost) verinnnnnnnnnnn
mrb arkadaşlar bursadan yazıyorum bahçeli bir evimiz var evimizde birde kedimmmm...şimdide bi köpek almak istiyoruz bu daha çok eşimin isteği.... ikimizde onları çok seviyoruz kedimiz de ist. geldi mutluluğumuza mutluluk katmak isteyen yokmu. gözünüz arkada kalmaz ve asla pişman olmazsınız sevgilerimle
merhaba, istnabulda çok güzel yavrular var.. ücretsiz eğer istersenn bana mail at [email protected]... lütfen para verip köpek alma ben sana köpek bulma konusunda yardımcı olabilirm. sahipsiz o kadar çok can var ki...
selam hala köpek arıyorsan bende kızımın 3 ay 10 günlük köpeği var çok tatlı bişey bana numaranı [email protected] adresine verirsen seni arayabilirim. saygılarımla
Benim bir american cocker köpeğim var ve uzun süre evde yalnız kaldığı için onu vermek durumundayım. İsterseniz iletişime geçebiliriz. Köpeğim 1 yaşında dişi ve eğitimli. bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz.
Merhaba, Bizim 11 aylık erkek bir golden retriever''imiz var. Gerçekten muhteşem bir köpek, çok uzun süre yalnız kalamasına dayanamadığımız için ona bir yuva arıyoruz. Eğitimli secereli henüz bebek sayıldığı için oyuncu. İsterseniz [email protected] adresinden bize ulasabilirsiniz
meraba arkadaşlar banada evimde bakabileceğim ücretsiz bir köpek verebilirmisiniz? golden veya pointer cinsi [email protected]