Satılık Balıklar

SATIYORUM BENCE ALIN
10 CM 5 ADET SARI PRENSES 13-14 CM CİVARINDA 1 ADET SNOW PRENSES 2 ADET 10 CM (ANAHTAR DELİĞİ ÇİKLET) adı öyle geçiyor. 1 ADET ÇİKLET(türünü bilmiyorum deniz balıklarına benziyor 13-14 cm civarında) 1 ADET VATOZ 10 CM Ayrıca balıkları alan arkadaşa 80 cm akvaryum,1 tane ısıtıcı,bataklık odunu,kayaları,1 adet hava motoru,1 tanede Aqua 2000 dış filtre,4kg kadar midye kırığı hediyem olucak hepsine 115 ytl düşündüm. Bu arada izmir bornovadayım.Burak TAŞCAN 🔒 Üyelere Özel

arkadaşlar genelde hep tek tek değerlendirmek üzere arıyorsunuz ben hepsini vermek istiyorum ayrı ayrı çok zor olucak benim için rakamıda düşürelim istersiniz.ayrıca 🔒 Üyelere Özel email adresim.

ankarada olsaydim coktan aşmistim....izmirliler bu firsati kacirmayin derim.akvaryum eger saglamsa cok cok uygun fiyat.hani derlerya ''kelepir'' iste oyle birsey..bastirin izmirliler..yanlis anlamayin ben arkadasi tanimam etmem kendi fikriö sadece bakin indirimde yapacakmis...

sevgili dostum söylediklerinde haklısın ben rakamı bile bile aşağı tuttum sorun değil alanda faydalansın işi görülsün diyerekten yurt dışına gidiyorum artık bu yüzden ilgilenemiyeceğim.

beyler son fiat 95 milyon lira bunun ötesinde bişey yapamıcam üzgünüm hiç olmadı hepsini götürüp aldığım yere vericem 100 tane mail geldi alakalı alakasız.

Burak merhaba İzmir den yazıyorum . Akvaryumu halen satmadıysan 🔒 Üyelere Özel nolu telimden yarın bana ulas pzt isi bitirelim . Oguz CAKIR

arkadaşlar hepsi satıldı bilginize.

Yanıtlamak için giriş yapın