Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

muhabbet çift satılıktır ii bakımlı

evde özel olarak ilgilendiğim çift olan kuşlarımı kanaryaya döndüğüm için satıyorum bir çifti ing kırması erkeğin rengi mavi-beyaz-siyah karısımı parcalı renkli dişisi sarı-yesil parcalı renkli sağlıklı ve yavru verimi olumlu 50ytl, bir çiftim yerli olarak tahmin ediyorum renkleri erkek sarı-yesil- mavi karısımı dişi mavi-beyaz-siyah karısımı renkte daha önce iki ağız yavru alınmıştır fiyatı 40ytldir birde elimde tek kalmış olan dişi vardır eşi öldü onuda isteyene 15 ytlden verebilirim.eğer dier kuşların ikisini birden alan olursa 3ünü 100ytlden vermek istiyorum...ulaşmak istyen arkadaşlar [email protected] tel 05362358637-05464224613 hasan ulasan arkadaşlara yardım olabilirim...

img

tek_kara

20 yıl 2 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar bu kuşları kaçırmayın kimse istemiyomu bunları isteyen kişilere yardımcı olabilirim...

img

tek_kara

ÖZEL MESAJ

merhaba,ben istiyorum da yeriniz nerde kuşlarınızı görmeden almam.

img

mumit

19 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ist gaziosman pasadayım resimlerini msn adresine gönderebilirim [email protected] benim adresim

img

tek_kara

ÖZEL MESAJ

istanbuldan olması iyi oldu.Gaziosmanpaşayı iyi bilirim. resimleriniz için email adresim: [email protected] dur.

img

mumit

19 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mumit resimleri gönderdim ancak ulasıp ulasmadığını bilmiyorum

img

tek_kara

ÖZEL MESAJ

merhaba .. banada resimleri maıl atarmısın .... [email protected]

img

kuscu01

21 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşları görmek isteyenler http://tek_kara.sitemynet.com/dotcuklar/id3.htm adresinden resimlerine bakabilirler...

img

tek_kara

ÖZEL MESAJ

arkadaslar elimde olan ing cifti satıldı ve elimde sadece yerli çiftim var birde tek kalann dişi kaldı bilgilerinize sunarım....

img

tek_kara

ÖZEL MESAJ

KALAN KUŞLAR İÇİN BİŞEYLER YAPARIM FİYAT KONUSUBDA İLGİLENEN ARKADASLAR BANA ULAŞSIN...

img

tek_kara

ÖZEL MESAJ