Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
alman kurt köpeği yavrusu arıyorum
SELAM alman kurt köpeği yavrusu(erkek) arıyorum makul fiyatta teklifler verirseniz sevinirim ücretli yada ücretsiz ücretli verecekler mümkünse fiyat yazsınlar bütçem kısıtlı
selam arkadaşlar sibirya kurduda olur ama dediğim gibi bütçem kısıtlı 2 adet kangal yavrum var daha 1 aylık takasta düşünülür
Elimde 2.5 aylik erkek Alman kurt yavrusu var. Fiyati 500 euro tum evraklar birlikte Istanbula temin ediyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
Selamlar,size basitçe şöyle açıklamak isterim:ben kalite açısından üç tip yavru satıyorum,bundaki amacımda her keseya göre bir yavru vermek ve siz hayvanseverleri mutlu etmek ayrıca yavruların bakımı size güveniyor olmam: 1)İsteğe bağlı olarak üstün kaliteli yurt dışı çıkışlı,secereli yavrular 650-700 usd 2)yerli doğum,secereli ve iyi kalite yavrular 400-500 usd 3)seceresiz,yerli doğum,orta kaliteli yavrular ama saflık garantilidirler 300-350 usd.. bana ulaştığınız taktirde size daha detaylı bilgi sunmak isterim.Köpekler bizlerin en sadık dostlarıdır,bunu unutmayalım lütfen [email protected] 5366332146
selamlar... çiftliğimizdeki nazar boncukları diye tabir ettiğimiz safkan huskylerimiz ikinci dönem doğumlarını gerçekleştirdiler.Eğer isterseniz size makul fiyata masmavi gözlü,kocaman patili bir yavru verebilirim,maskesinin nasıl olacağını siz seçebilirsiniz...fiyatlarımızı siz hayvan dostları için inanılmaz indirmiş bulunmaktayız,sadece 325 ytl ödeyerek bu yavrulardan birine ulaşabilirsiniz ama acale etmenizi öneririz,bizden söylemesi... daha detaylı bilgi için [email protected] 5366332146
merhaba elimde bir aylık üçtane hakiki alman kurdu yavrusu var ilgilenen arkadaşlara 5oo ytl pazarlıklı verebilirim. email [email protected] tel 05334233296
Selamlar... Elimde seceresiz,yerli doğum,dişi 2,5 aylık alman çoban yavruları bulunmakta.Fiyatlarım 350 ytl.Türkiyenin her yerine ücretsiz olarak gayet güvenilir ve sağlıkllı yollarla teslim edilir.Yavrularım saflık ve sağlık garantilidirler.Dilerseniz 450 usd ödeyerek secereli,şampiyon kanı taşıyan bir yavruyu da temin edebilmem mümkün. [email protected] 05366332146