Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
akvaryumum çok ısınıyor hep 30 larda
merhaba arkadaşlar benım bu arlar ki sorunum akvaryumum çok ısınmasıdır yaz geldi artık.. benım derece surekli 30 larda filan bunu 26 ya düşürmek için bir çare varmı sadece 3 floresan bağlı şimdiden teşekurler
Aynı problem bendede var, Daha yaz tam gelmedi sıcaklık 29 derece, naapacaz bilmem valla. konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
arkadaslar aynı problemı bende yasıyorum ıkı akvaryumum da kaynıyo sımdı 16 C dusurdum belkı bı ıse yarar denıyorum suanda
arkadaşlar bende de vardı! ısıtıcının ısıyı en aza indirdim problem ortadan kalktı!
vala bugun bu sicakliktan kurtulmak için fan taktım şu an için bir sorun yok gibi gorunuyor eksiden ust çok ısınırdı hatta önce tkr açip istim sonra fanlari çaliştirdim soğudu tavsiye ederim yani
has marka termostatlar var ısıtıcılarda elektriği termostattan alıyor, ısıtıcılarınız termostatlı dahi olsa bağlamanızda fayda var daha kaliteli ve profesyonel bir şey kullanmak isterseniz elektirkçilerde olan gazlı termostat vardır,çok daha hassas ayar yapabilirsiniz bağlantısıda gayet kolaydır bakır bir tüpü vardır onu akvaryumun içine vantuzla yapıştırırsınız,içindeki gaz ısınınca yada soğuyunca devreyi tamamlar selamlar
slm btonik bugun mail de atmiştin sen bu işlerden gayet iyi anliyorsun benim taktiğim fanlara gelince 3 saat boyunca çalişti su 28 dereceyken 24 e düştü yani ben bu işten kurtuldum :) senin yontemin de gayet iyi bilseydim onu ypardım ilk başta
termostat..?