Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
:) kazım kazım kazıklandım! :)
arkadaşlar aylar önce ben bi su maymunu aldım.akvaryumu falan yok yemidir memidir.çok modaydı ya.salak salak nası çıkıcak acaba die bekledim durdum.sonra içinde bit gibi bişiler oluştu.sonra dedimki böle maymun mu olur? tam hadi ölünde kurtulayım die beklerken bi baktım yawru falan yapıo.acıdım garibe.en son arkadaşa verdim.ve şimdi öğrendimkiiii o su maymunları aslında lepisteslerim için çok faydalı ARTEMİA larmışşşşşş.ve ben bugün yine para verip artemia(su şebeği) aldım.bekliom sudan çıksınlar.çıksınlarda göstercem ben onlara günlerini....
hö :)
ONUN BİRDE EJDERHALISI VAR
YAPMA GÖZÜNÜ SEVDİĞİM NE MAYMUNU BEKLİYORDUN BİRDAHA HERŞEYE KANMA BİLMİYORSAN ÇAKTIRMADAN ARKADAŞLARINLA PASLAŞ. BYE
Bu arkadaş ne diyor yahu... Böyle birşey mi var? Suda şebek yumurtluyor. Balıklara yem oluyor. . . Enteresan..... Biraz daha anlatabilir misiniz bu olayı lütfen...
kuscum,oyuncak mağazalarında su maymunu adı altında canlılar satılıo.hatta bi zaman önce bunlar haberlere bile konu oldular.yok doğuruyolar aile kuruyolar vs.benim iki küçük kardeşim var(tabi bende merak ettim)aldım.oysaki bu hayvanlar lepistes ve bazı balık yavruları için çok yararlı olan artemialarmış.o zamanlar pek araştırmama gerek kalmamıştı bunları çünkü 3 tane dana boyutunda astronot var ne atsan yiyo.ama lepistesler için bunlar gerekliymiş.araştırınca öğrenio insan.