Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

GÜVEN KUŞ CENNETİ-toptan evcil hayvan şatış merkezi hatay/antakya ((35.yılımız))

merabalar biz sizin isteklerinize cevap verebiliriz.. toptan ve parakende evcil papagan ve evcil her türlü ekzotik kuş çeşitleri,muhabbet,papagan,kanarya,cennet,sultan,cacadu,jako,timeh,uzunkuyruk cennet,avrupa kumrusu,LORİ, ve daha neler neler.en uygun fiyatlarla? biz sizin isteklerinize cevap verebiliriz? irtibat kurun görüşelim? iyi günler GÜVEN KUŞ CENNETİ M.MURAT ARKIN cep:05448038543 tel:03262134252 hatay/antakya tüccar çarşısı no:23 EMAİL ATABİLİRSİNİZ [email protected] [email protected] not:resim veya fiyat istiyen arkadaşlarımıza email yoluyla yollaya biliriz 35 yıllık hizmet kalitesi ve güvencesiyle

birşeyler yazacaksanız yaz.sanki yeni haber ve ilanmış gibi boş yere en üste dursun diye uğraşma.sinirlerimi çok bozuyorsunuz. Ben üreticiyim ilan vereceğim zaman karşıdakileri sinirleri bozdurmamak için sizin yaptıklarınızı yapmıyorum. Sizin kuşlarınız sanki çok sağlıklı.

img

mumit

19 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sizi tanımıyorum ve nedn böyle dediginizdende anlamadım siz kimsini bana açık kimlik verin ve bizler sizelere hiçbirzamn aramızda bir konu geçmededi....