Köpek Sağlıgı ve Bakımı

TECRÜBESİ OLAN VAR MI ???
Merhaba arkadaşlar, 2 yaşındaki Kangal köpeğim benim herşeyim. Bugüne kadar bütün aşılarını, sağlık bakımlarını muntazaman yaptırdım. Düzenli beslenme periyoduna bile harfiyen uydum. Ancak şu an başaımda bir sıkıntı var. 3 günlüğüne şehirdışına çıkmam gerekiyor ve evde kimse olmayacak. Evimiz bahçeli ve şehir merkezinden biraz uzak olduğu için ona 3 gün boyunca muntazaman günde bir kez yemek verecek birini henüz bulamadım. Hala arayışlarıma devam ediyorum ancak çıkmaza girersem, köpeğimin yemek kabına 3 günlük yiyeceği yemeği şehirdışına çıkmadan önce koymayı düşünüyorum. Uygulayacağım bu yöntemin doğru bir yol olduğunu asla ama aslaaa savunmuyorum :(( Beni sakın hemen yargılamaa kalkmayın ! Sadece 3 gün aç bırakacağıma, gitmeden önce önüne 3 günlük yemeği bir anda koymamın daha doğru olacağını düşünüyorum. Eğer bu konuda tecrübeli ve yeterli bilgiye sahip olan biri varsa, uygulayacağım bu yöntemin köpeğime ciddi bir zarar verip veremiyeceğini lütfen bana yazar mısınız? Eğer bir çözüm yolu bulamazsam, 3 gün boyunca aç bırakmam mı daha az zarar verir yoksa 3 günlük yemeği gitmeden önce kabına koymam mı daha az zarar verir köpeğime? Ben hala onun önüne hergün yemek koyacak birini aramaya devam ediyorum, hatta 3 gün boyunca önüne sadece günde bir kere yemek koyması için para teklif ettiğim kişiler bile oldu. Ancak şu ana kadar birini bulamadım :((

mamanın içindewki kimyasallar aşırı yüklenme sonucu zarar verebilir ama aç bırakmak da yanlış.siz birini aramaya dvm edin bence.

BEN YAKINDA OLSAYDIM UC GUN DEGIL UC AY BAKARDIM :((

Bruce ve Ülkü teselliniz için teşekkür ederim. Çevremizde, bu siteye üyen olan arkadaşlar gibi hayvan sevgisi yoğun olan kişiler maalesef çok fazla değil. Para teklif ettiğim halde halen birini bulamadım. Halbuki günde sadece 1 kere (5 dk.lığına)önüne yemek koymaya aciz insanlar. Bu gidişle önüne 3 günlük yemek koyup, öyle gideceğim şehirdışına :((

Yanıtlamak için giriş yapın