Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Tecrubeli arkadaslara!!!!
selam arkadaslar.bilmiyorum farkindamisiniz ama buralar ilan tahtasina dondu.isterseniz biraz degisiklik yapip kismen bilgisiz ve ogrenmeyi isteyen yeni arkadaslara degisik forumlar acip deneyimlerimizi paylasalim.ama sagdan soldan kopyala yapistirla degil.mesela hastaliklar konusunda kulaktan dolma bilgilerle degilde yasadigimiz tecrubelerimizi anlatarak.baliklari nasil oldure oldure sonra saglikli yasamtmasini,iyi ve dogru beslemeyi,akvaryum dekorasyonunu 1 kayaya nasil dunyanin parasini vermeden senlendirebileceklerini v.s....sizcede faydali olmaz mi???
iyi olur tabiki.
mrb hekim_mert,
degişik formlar derken ne demek istedigini pek anlayamadın...bazı ilanlar bu forma yazıldıgı gibi bir çok tecrübeler de yine bu formda geziniyo zaten...bu ilanların buraya yazılmaması gerektigini zaten forum yöneticiside belirtti ben ve bir çok arkadaş da buna destek verdik tabikiii..bunun dışında elimizden geldigince arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz ve hepimiz bir şeyler ögreniyoruz..burada senin de dedigin gibi kitaptan silme bilgiler degil tecrübelerin konuşması gerekiyor ben de her zaman bundan yanayım...söylediklerinin faydalı olunabilecegi düşüncesindeyim...
Saygılarımla,
Crano