Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

Güven Kuş Cenneti isimli kişilerden Tam Bir hırsızlık Örneği Bakın...ispatlı...

Arkdaşlar ben bu siteyi yeni farkettim ilk kez girip dolaştıgımda arkınhuzurkuscenneti isimli ilanlar gözüme çarpmıştı bendede sultan papaganı var bir tane dişi ona erkek arıyordum baktım sultan papaganı isteyenler buraya yazıyor girdim resimleri inceledim firmaya mail attım tek satmadıklarını toptancı olduklarını söylediler, sonra intokoda dolaşırken baktım oradaki resmin aynısı buradada var ama başka bir isimle çok dikkatimi çekti tekrar hepsievcildekine baktım aynısı, güvenkuscenneti 2 gün sonra aynı resmi kendisinin diye kullanmış bana göre tam bir şerefsizlik ve adilik kastetmektedir bunu sizlerle de paylaşmak istedim bu işler şakaya gelmez  zaten dikkat ettim arkınhuzurkuscenneti isimli firma ne yapıyorsa aynısını yapmaya çalışıyorlar siteye ekledikleri diğer resimlerinde çalıntı olma ihtimali yüksektir dikkatli olun, ben sizi uyarıyorum mal istersiniz parasını gönderirsiniz sonra mal gelmez dikkatli olun benden söylemesi.Yetkililerde bu duruma bi el atarlar artık..Altta size ispatını yapıyorum.İnanmıyanlar baksınlar...Herkese selam... 

img

hear_my_sound

19 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çok teşekkür ederiz arkadaşım biz görmemiştik...Başından beri yalanla dolanla bir yerlere gelmeye çalışıyorlar işte bu ilk değil ama ne yapalım biz ne yaparsak aynısını yapmaya çalışıyorlar ne yapsınlar yeni çözüm üretecek kapasiteye sahip değiller sanırım.. 

...HERKES KENSİNE YAKIŞANI YAPMALI...

Tekrar teşekkür ederiz yetkililer buna müdahale ederler inşallah...

img

arkinkuscenneti

19 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bide bunun üzerine çıkıp biz almadık kendileri verdiler diyorlar tam bir şerefsizlik bunlar karşılarında çocuk var zannediyorlar heralde....

img

hear_my_sound

19 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Üyelerimiz Hear_My_Sound ve arkinkuscenneti, HepsiEvcil.com kişisel tartışma sitesi değildir. Saygılarımızla,

img

hepsievcil

19 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ