Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
pitt veya erkek boxer arıyorum
slm arkadaslar erkek veya dişi pitt makul fiyata yada erkek boxer makul fiyatlarda arıyorum yardımcı olursanız sevinirim bakamayan veya belli süreliğine vermeyi düşünen olursa yine alabilirim yerim oldukca müsait
slm çatlak05 anne altından 1 dişi 1 erkek amerikan pitbull yavruları var ilgilenirsen 212 6126179 [email protected]
çok güzel erkek ve dişi var pit ve son yavrularım ve erkek rednose yani kızıl burun zor bulanan bir ırk .ve sana sülalesinin resmini gönderirim fiyatlar makul cevap yaz bu sayfadan bakarım ve nerden
slm ben amasya merzifondanım mail adresim [email protected] buna resimleri yollarsan sevinirim veya msn var zaten ekle görüşülim olurmu. kib. teşekkürler
Ingiliz bulldogu hic düşündün mü? Hem koruyucu ve ürkütücü duruyor ama aynı zamanda dünyanın en yumuşak kalpli hayvanı. 25 Ağustos 2005 doğumlu erkek, krem-sütlü kahve karışımı şeker şeyi aldığım fiyata 750 Euro''''ya vermeyi istiyorum. Yanında kendim masraf edip aldığım 2 yatağı, 7.5 kglik kuru maması, bir sürü oyuncağı, tasması,kuru şampuanı, yemek ve su kaplarını da vereceğim (aynı yaşıtı köpekleri 1000 Euroya satıyorlar). Ilgilenirsen fotolarını da yollarım. [email protected]