Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

200 ytl köpek arıyorum(golden vede cocker)

ben istanbuldayım köpek istiyorum en fazla 200 ytl veriyorumm cocker veya golden olması tercihimdir

selamlar,bütçenizi belirtmeniz cidden çok sevindirici çünkü,köpek almak için daha doğrusu bi dosta sahip olmak için bilinçli görünüyorsunuz bu kararınızla..Size bi dost edinmenizde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum,ama malesef bulacağım köpek 200 ytl yi biraz geçebilir sanırım ama güveninki çok sağlıklı ve gerçekten çok ii bi yavru olacaktır.benimle irtibata geçerseniz sewinirim. [email protected]

img

algernoon

19 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba.Mail adresime yazarsan yardımcı olmak isterim.Hoşçakal... mail:[email protected]

img

dr.

20 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba bende bu civarlarda bir Golden edinme arzusundayım. Yardımcı olabilecek birilerini arıyorum. MSN : [email protected] Email : stnonstop[at]gmail.com

img

stnonstop

19 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba bende 4 aylık spaniel cocer var.İlgilenirseniz görüş[email protected]

img

reprezant

18 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

veteriner kliniğinden sağlık ve ırk garantili 6 haftalık cocker spaniel yavruları 0536 437 80 80 0212 880 80 73 [email protected]

img

dasy

19 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba.7 aylık şampanya ve beyaz tüylü,tüm aşıları tamamlanmış terrier cinsi,son derce akıllı ve sevimli kızım clara`yı yer sorunundan dolayı 200YTL`ye vermek istiyorum.İlgilenirseniz [email protected]`a mail atabilirsiniz.

img

ayl_cnt

18 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm 2aylık dişi labrodor chocolate (kahverengi) ailem istemedıgı için uygun fiata vericem çok hareketlı ve oyuncu gzleri renklı... 0537 5163500 emre bayrampasa. İST

img

totu

20 yıl 2 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ