Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

Profesyonel Eğitimli Kakadu papağan

Profesyonel eğitim almış 12 yaşında,erkek, Sülfür Kakadu ,gösteri kuşu olabilecek kadar eğitimlidir, jako ile kıyaslanabilecek kadar çabuk kelime öğrenme yeteneği var 2-3 kelimelik cümleler kurabilmektedir ,şarkılar söyler, dans eder ,gülün güler, öksürün öksürür , evde saklambaç oynar sizi bulduğunda ıslıkla zıplayarak tempo tutar, bayanlara biraz daha sempati beslemesine rağmen kesinlikle insan ayırd etmez ,gelin hemen elinize alın, evde bir kedi köpek gibi serbest dolaşır sizi takip eder ,ilgilenmezseniz paçanızdan tırmanıp omzunuza gelir sizi öper, hertarafını itirazsız elleyebilirsiniz alın beraber yatın o kadar insancıldır,satın aldığınızda anlattıklarımızdan çok daha fazlasını göreceğinize garanti veriyoruz fiyatının (2.250 ytl) çok daha fazlasını kesinlikle haketmektedir...

PakoPetMarket 0232 2438101 [email protected]

img

pakopetmarket

20 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Maaşallah çok güzel bir papagan Çok merak ettim acaba sahibi kendisimi bu derece yetiştirmiş yoksa öylemi satın almış eğer anlatıgınız gibiyse sanırım çocuğu gibi ilgilenmiştir fiyatı biraz pahalı ama meraklısı için eşi benzeri bulunmaz bir papagana benziyor...

img

arkinkuscenneti

19 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

son sahibi olan arkadaşımız 3 yıl önce romanya''da eskiden sirkte çalışan bir kişiden almış bu kakaduyu, eğitimini o kişi vermiş ve papağan hala bazı anlamadığımız büyük ihtimalle rumence yada rusça bişeyler söylüyor...

img

pakopetmarket

20 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çok güzel bir cacadu fiyatta hiç indirim yapmayı düşünmüyormusunuz biraz daha uygun fiyat olursa almayı düşünebiliriz...Cevap bekliyoruz...

img

hear_my_sound

19 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tam olarak açık adresinizi verirmisiniz papaganı gelip görmek istiyorum....

img

hear_my_sound

19 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

adresimiz ; Mithatpaşa cad. No:798/1C Küçük Yalı-İzmir (özel türk koleji karşısı)

img

pakopetmarket

20 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

pakopetmarket

20 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

pakopetmarket

20 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

cacadu satıldımı duruyormu acaba ilğilenen biri varda anlaşabilirsek belki satabiliriz...

img

arkinkuscenneti

19 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

pakopetmarket

20 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ