Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Dandie terrier
Arkadaşlar ben dandie dinmont terrier cinsi yavru köpek arıyorum..Fiyat hakkındaad bilgi verirseniz sevinirim
seda merhaba ; Ben turkuaz köpek çiftliğinden cem. Öncelikle aradığın yaramazın fiyatları 300 ila 500 usd arasında oynuyor özelliklerine göre tabii. Dilersen web sayfamızı ziyaret edebilirsin yada çiftliğe gelip hem bi çayımızı içersin hemde diğer köpekler hakkında bilgi alabilirsin.Bu arada pansiyon ve eğitim hizmetleri ayrıca tüm köpek ve bakım ihtiyaclarınıda bir telefonla karşılayabilrisin. Şimdilik hoşçakal.
www.turkuazkennel.com
slm.biz ailevi sebeplerden dolayı 5 aylık , erkek , norfolk terriyerimizi vermeyi düşünüyoruz.ücretsiz.yeterki iyi bakılısın ilgilenirsen [email protected]
SELAM SEDA ELIMDE 2 ADET TERİER VAR BIRI 8 AYLIK DIGERI 5 AYLIK ILGILENIRSEN [email protected] a buyur gel.konusalım.
DANDIE DINMONT TERRIER yavrusu fiyati 800 - 1000 euro arasi. Okadar nadir bulunan , ben temin edebilecegim bile sure veremiyorum. Yurtdisindan 15 sene ozel kopekler Turkiyede getiriyorum , emin ol daha dusuk fiyati kirma benzen birsey sana saticaklar. Sen bilirsin ! Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
Selamlar... Dandie dinmont terrier yavrusunun fiyatları hakkında zaten çoğu kişi sana bilgi vermiş ama bir de benden detaylı bilgi almanı öneririm.Bulgaristan çıkışlı yavru almamanı tavsiye ederim,senden bu yavru için bana en fazla 7 gün vermeni isterimve yedinci günün sonunda yavruyu karşına getirrirm hemde piyasadaki en uygun fiyata. [email protected] 5366332146