selamlar,
elimde bulunan 2-3 cm arası frontoza yavrularımı satıyorum. isterseniz msn.im 🔒 Üyelere Özel olup oradan benimle temas kurabilirsiniz...
Bu arada herkesin ramazan bayramını kutlar saygılar sunarım
frontoza dısında baska cesit balıkların var mı kardes ?
🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi ve öncelikle insanlıktan dolayı çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince sizlere en iyisini vermek istedim. Anladımki doğru kişilere balık vermişim. Sizlerin hiçbirinize inanılmaz fiyatta balık vermedim ama bu yaptıklarınızdan sonra keşke bedavaya verseymişim sizler herşeyin en güzeline layık arkadaşlarsınız. Çok ama çok teşekkür ederim...
Galiba sorumu göremediniz avcıların neresinde olduğunuzu sormuştum ve diğer balık türleri nedir?iyi günler
selam efe_sudunyasi nbr? bana verdiğin 5 dişi sarı prenses 2 erkek prensesten şuan itibarıyla 200. yawruyu almış bulunmaktayım.arkadaşlar söylediğim bu rakama ne kadar kısa sürede ulaştığıma inanamazsınız ve şuan 2 dişimin de ağzı dolu:) sana herşey için teşekkür ederim."BALIK ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIZDAN ÇEKİNMEDEN BALIK ALABİLİR." bu arada kimsenin aklına efe_sudunyasi ile bir bağlantım olduğunu düşünmeyin sadece kısa bir süre önce balık aldım ve öyle tanıştık.
arkadaşlar buraya ev adresimi yazamayacağımı yada telefonu veremiyeceğimi takdir ediyorsunuzdur. Bu nedenle ilgilenen arkadaşların 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmasını veya beni msn.e add etmesini istiyorum böylelikle bilgiyi sağlıklı ve gerekli kişilere ulaştırabilmiş olacağım...Ayrıca lütfen ciddi alıcı olmayan kimseler beni add etmesin...
saygılarımla...