Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

100*30*45h akvaryuma 6mm cam yetermi

Arkadaşlar 100*30*45h ebatlarındaki akvaryuma 6mm cam zayıfmıdır. Köprü, kuşak falan da yok. Fiyatı 60 YTL. Sizce uygunmu, alayımmı. Önerilerinizi bekliyorum

img

buko

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

yeterli dir zaten o ölçülerdeki fabrikasyon akvaryumlar 6mm dir.ama bana soracak olursan 1cmlik kullanırdım.emniyet açısından1cm lik daha güvenlidir.akvaryumu koyacağın zeminin düz olmasını unutma ve altına strafor koy. AKADEMİST

Selam Buko,

100cm *30cm*45cm.lik bir akvaryuma 6mm cam kalınlığı yeterli değildir daha doğrusu 100cm uzunluğundaki bir akvaryumada en ve yükseklik oranı ne olursa olsun 6mm yeterli değildir.8mm yda 10mm olmalıdır.O akvaryumu 6mm yapmaları yalnış her an patlayabilir.

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam akademist;

Dostum İzmir'de art arda olan depremlerde en büyük zaiyat akvaryumlu evlerde oldu bir çok arkadaşımın akvaryumları gümledi.Senin yazdığın gibi bazı fabrikasyon akvaryumlar 6mm.En küçük sarsıntıda patlıyorlar Shocked:)

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Açıklamalarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Ben de izmirde oturuyorum. 6mm güvenemediğim için sormak istedim. Almaktan vazgeçtim tekrar teşekkürler.

img

buko

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

100/70 yetmez

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bencede 6 cok az. zaten patlamasi icin illaki deprem olmasina gerek yok.zamanla zaten silikon esnemekte ve sonrasi suddenly death olayi :). 1cm en idealidir bence 80 ve uzeri tanklarda.sevgiler.

img

hekim_mert

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ