Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
DIŞ MOYOR HAKKINDA - 2.sayfa
Arkadaşlar 320 ltlik akvaryum icin EHİEM yada SERA dan model önerebilirseniz cok iii olur?Önerileriniz icin şimdiden sagolun :)
fiatı indiririm ama nakit olcak kredi kartinda bisey yapamıolar tanidiklarda ayrica atmanlar tek kelimeyle berbat onu solim sonucta uzakdogu sera alman yani bi huyundaıye bin bide audiye aradki farkı anlarsin he eheımıda kullandim sera gibi degil sera daga randimanlı sana 1300luk yeterli eheim sormadim nedn dersen gerek yok sera 1300 cok daha iii
istersen bi ara gel pendige gostereyim efe akvaryum balikci sok. merkez camine gel sor gosterirler arcelik bayi var karsisinda
geldiginde shark burdamı de gosterirler beni noyuda verim gelicen zaman ararsin 0535 434 05 80
Arkadaslar, yapmayin.Daha once Sera''nin 1300 lugunu kullandim. Bir muddet sonra ses yapiyor ve 300lt lik bir akvaryum icin max.1000lt/saat devir yapan bir dis motor kullanman gerekir.Daha fazlasi baliklara zarar verir(cok fazla su akimi olacagi icin cok yorulurlar). Eger Sera tutulan bir marka olsa akvaryumcularda olurdu.Kac tane akvaryumcu da bu urune rastladiniz?Fakat Eheim her akvaryumcu da vardir.Biraz pahalidir ama kesinlikle secimini Eheim dan yana kullan derim.Arkadasin soyledigi gibi hyundai ve audi gibi bir fark kesinlikle var. Ankara da Eheim 2217''nin fiyati ici bos 280YTL,ici dolu 320 YTL. Istanbul''dan daha ucuza bulursan mutlaka almani tavsiye ederim. Ugur
Mercan Shark ilgilendigin için cok teşekkür ederim..Biraz daha beklemem gerekiyo zaten pendik hemen surda gelirim heralde.Bu arada ehiem 2217 2yıl garantili full parcalarıyla 235 ytl nası? zatren alırsam peşin alırım sera 1300ü ne kadara verirler?
nasil ozaman 500 litrelik akvaryumu temizlio nie eheım temizleyemio yapma kurban olim ayrica dedigin cok aptalca daha yeni cıkardi filtreyi eheım bildim bileli var daha yeni tanınıo sera fil ses yapmio 2yıl garanti crano 275 civari fln heee sunuda hatırlatim parcalari eheımdan cok daha kaliteli ve saglam mesala alt canagi hayatta kırıkmaz kalın plastik eheım plastik ama catlio cok kolay,serada yanlardan tutmak icin yerleri var eheımda yok icindeki havayı ve suyu icine cekmesi icin cubugu var eheımda suyu agzinla cekiosun ayrıca hava kalio calismio musluklari daha kolay acilip kapanio eheımda sanki vida aciosun ama dikkat eheımı kotulemiorum oda herzaman 1 numara ama biraz daha para verin sera alin simdiki teknolojiye uygun karar sizin 9 senedir eheım kullanıorum onceleri memnundum ama sera cikinca artik memnun degilim
Demek ki benim SERA fason mal cikti.Mutlaka artilari vardir, ama yedek parca bulma konusunda sorun yasanabiliyor. Fakat EHEIM artik heryerde bulunabiliyor.Olmadi 1-2 gun icinde getiriyorlar. Buradan cikan sonuc,akvaryumcularin gazina gelip,birsey almayacaksin:( Onlar ellerindeki mali satmak icin 1000 takla atiyorlar. Bu arada yardimci olanlar da yok degil.Onlarin haklarini da yememek lazim.
serada parca herzaman var bulunuo yada dedigin gibi getiriolar parcada sorun yasanmio yani zaten parcalari cok saglam imkansiz kirilmasi
Ses yapiyor diye gosterdigimde motordaki mil ve miknatisdan kaynakladigini soylediler.Bu parcalarin gelmesini 25 gun beklemistim. Bu parcalardan ucret almadilar.Parcalar degistikten sonra ses bayagi bir azaldigi icin urunu degismediler.Ama yine hafiften bir ses gelmeye basladi.Ankara''da akvaryumcu bir abiye gosterdim.Miknatisin dondugu yuvada cizikler olustugunu soyledi.Tekrar ses yapmasinin normal oldugunu,tekrar mil ve miknatis degistirmem gerekebilecegimi soyledi.Sonuc olarak ben bu urunden memnun kalmadim.Bu benim sahsi fikrimdir.
Biraz sakin .Her neyse mercanshark ben sana haber veririm cok sagol.