Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

İSTE BUDUR BEKLENEN GELDİ CATTI

arkadaslar artık uzak dogu mallar almaya gerek kalmıcak dıs filtre olarak cunku artık tetra yeni bi urun cıkardı atman 3338den bi 50 milyon fln daaaaaa pahalı ve sanırsam 2 yada 5 yıl garanti verio yani uzak doguya soooooooooooon daha fazla bilgi icin biraz bakleyin

evladım uzakdoğu düşmanlığın niye avrupalılar her işi mükemmelmi yapar sence akvaryumtarihi uzak doğuda başlamıştır herkesten daha tecrübeli olduklarını düşünüyorum.

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım peki ozman nie dogulular mallarına garanti vermiolar nie bi alman malıyla bi uzak dogu arasındaki bu cok buyuk fiat farkı neden ... belki bilirsin bu piyasada en iiiler almanlar yani eheım sera ve tetra dır bu firmalardan aldıgın yem malzeme motor vb. gibi aletlerden su ana kadar bi sorun cıktımı, hic cıkmadı. parcası kırıldıgında hemen bulabiliosun dimi bu forumda bi ara uzakdogu konusunu acmıstık sen bilmiosun daaaa yenisin heralde ns uzakdogu malları dunyanın en kotu kotu malları cin,taıwan vb. ama japonyaya dikkat bu ulkede almanlara rakiptir bole iste baska bi sorun varmi nurettin beyyyyyyyyy

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ gir bu adresde neden uzakdoğuya gıcığız anla

albattross evet o deriler kapalı çarşıda satılıyor. bide emin ol o işi onlara avrupalılar yaptırıyor. evet mercan evladım haklısın tabikide alman malları bir numara ama ben aksini iddia etmedim. sadece düşündüğün kadar kötü olduklarını düşünmüyorum dedim stress sıkıntı yapmamalısın bu kadar. parça bulamaman bence çinliden kaynaklanmıyor. onun malını getiren ithalatçı yüzünden bence seni yarı yolda bırakan ithalatçıya öfkelenmelisin öncelikle. not:videoyu izledim içim parçalandı gerçekten ürünleri deri kullanmayarak büyük darbe vurulabilir. deriye vericeğimiz paralarıda insanlara yardım olarak kullanabiliriz böylece. çok sayıda aç çocuk var dünyada ve bu evlatlarımız bütün varlıklardan daha değerli...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

biz sadece deri olayından deil cogu kisi sıkntı cekio su bulanık fln ama alman malı kullananlar ole demio sen eski forumlardaki dıs filtre konu olanları okursan iiiii olu eski sitedeki oraya forumlardan girebilirsin varsa tabii hala ayrıca albatrossss saol kahrolsun CİN MALLARI eheh...