Akvaryum Forumları > Akvaryum Arayanlar
akvaryum arıyorum
2 japon balıgıma yetıcek buyuklukte bır akvaryum arıyorum!... (maalesef şu an fanustalar)
bensana ciklet balığıyla beraber akvaryum veriyim 70cm akvaryum bir tanede kıırmızı prenses 75ytlye hepsini veririm istersen bana aydeniz_berkan@hotmailden ulaşabilirsin
Ezgi hnm japon balıklarınız büyük mü?
Ezgi hanım,aman diyorum uyanık akvaryumcuların tuzağına düşmeyin. Sizde msn im vardır,açarsanız konuşuruz.
iyi günler. uzun zamandır bu siteye girmiyorudum. şimdi mesajları gördüm. sıfır akvaryum aldım 2 ay önce 50cm lik plastik kapaklı 45 milyonamı ne almıştım. şu an memnunum japonlarım da arttı şu an 5 japon 3 çöpçü 1 vatoz var =) popülasyon fazla, şu an bir sorun yaşamıyorum. yanlız kaplumbağa almak istiyorum bunun içinde yeni bir akvaryum alacağım. aldığım akvaryum daha büyük olursa balıkları ona transfer edeceğim kaplumbağayı 50cmliğe koyacağım. sonuç 50cmden byük 60-75 cm lik akvaryum satmak isteyen bir arkadaş varmı? soner bey email adresiniz öbür email adresımde kayıtlı kalmış sizi yeni adresime ekliyorum.
Satan arkadaş Ankaradabn olursa daha iyi olur. bu ay sonunda ya da ocak başında almak isitiyorum.
merhaba bende ankaradayım be elimde senin istediğin gibi iki akvaryum var plastik kapak lı birisi 65 lik digeri 80 lik aldım ama daha sonra arkadaşımın birinden 1.5 mt lik alınca onlar boşa çıktı şimdi satmak istiorum 65 lik 35 ytl 80 lik 55 ytl her ikiside sıfır almak istersen 543 286 41 40 saygılar