Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

TÜRÜ NE BİLMİYORUM LÜTFEN OKUYUN

Benim bir sürü balığım var yaklaşık 50 civarında **şaka değil** Bunların yaklaşık 5''i kırmızı,1''i köpek balığı **evcil cinsten** geriye kalan kısmı ise hep aynı yani kırmızı rengin grisi.Ben bu kırmızı ve gri balıkların türünü bilmiyorum.Ama bunları size tarif edeyim:Gri rengin bende 4 boyu var ama en büyüğü ve en küçüğünü söyleyeyim;en büyüğü:20,en küçüğü 3 cm.kırmızı rengin ise bende 3 boyu var.Bunlardan en büyüğü yine 20,en küçüğü ise yine 3 cm.(griler ve kırmızılar aynı türden)Bu balıklarda grilerin büyük olanlarının-2 tane-rek değiştirme özelliği var.Gri renkli iken bu balıklar Siyah renge dönüyorlar ve yüzgeçlerinin kenarları turuncuya dönüyor.Küçük griler,küçük kırmızılar ve büyük kırmızının ise renginde bir değişim olmuyor.Sadece ortaboy griler akvaryumun lambası yandığı zaman akvaryumun dibine çöküyor ve renlerinde özellikle gözlerinde hafif kararmalar oluşuyor.Bu balıkların türünü bilen biri e-mail adresime gelsin veya en kısa sürede buraya yazmaya çalışsın.Haa unutmadan iki tane de vantuz balığım var yüzgeçleri hafif sert-diğerlerine göre-.Bu balıklar ağızlarıyla cama yapışıyor ve sanıyorum camdaki mikroorganizmaları yiyerek besleniyorlar.Biri kahverengi,biri siyah benekli açık kahverengi.e-mailim: [email protected]ınızı en kısa sürede bekliyorum.SAYGILAR!!!

img

asoşş

19 yıl 5 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam olanağın varsa bana resmini çekip gönder sana ne olduğunu söyliğim ..verdiğin tarifle ne olduğunu söylemek çok zor. [email protected]

img

gokdemirtas

19 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ