Balık Arayanlar

ORJİNAL HERCİNS TATLISU BALIK NAKİT ALIRIM
ORJİNAL HERCİNS TATLISU BALIK NAKİT ALIRIM Ülkemizde çok fazla ve orjinal sağlıklı balıklar var ve bu yüzden yurt dışından yerine yerli ve dıger ırk ları safkan olmak kaydıyla Akvaryumu ile yada sadece balık olarak büyük küçük alırım arayın goruselım makul fıatla pesın parayla alırım başınız ağrımaz ayrıca 0212 243 64 20 yada 🔒 Üyelere Özel no lu tellerden bana ulaşabilirsiniz iyi günler. foto yollarsanız sevinirim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Tropheus istersen e-mail adresim 🔒 Üyelere Özel 4 tane moliro var... ilgilenirsen mail atabilirsin fiyatıda belirtim 170...milyon arkadasım bol balıklı gunler..

selam frontoza istersen benimle temas kurabilirsin 🔒 Üyelere Özel saygılar...

selam.istediğin balıkarın cinslerını maılıme at yardımcı olmaya calısırım sana. 🔒 Üyelere Özel

aciliyetten sarı prenseslerimi satmak zorundayım 13dişi prenses 8 ile 10 cm. arası 12,5 ytl 1erkek prenses 12 cm 15ytl ilgilenen arkadaşalar bana e-mail atsınlar 🔒 Üyelere Özel msn dende konusabiliriz NOT:İSTANBULDA OTURMAKTAYIM DİĞER SEHİRLE İSTEKLERİNİ ŞİMDİLİK GÖNDEREMEYECEĞİM HEPİNİZE SAYGILAR TEL:🔒 Üyelere Özel

isteklerim devam ediyor mailimiz hacklandiğinden 🔒 Üyelere Özel yada cep telefonundan ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

pacu istersen görüşebiliriz 4adet var elimde ve boyları 15cm çok sağlıklılar iyi günler

tropheus duboisi istersen elimde 3-5 cm arası 17 ade3t koloni halinde mevcut. 🔒 Üyelere Özel msnden akşam 8den sonra görüşebiliriz.

leptosoma black bee lerım var ılgılenırsenız 3 dısı 2 erkek damızlıkdırlar askere gısecegım ıcın acıl satmam gerek ankaralıyım 🔒 Üyelere Özel bana mail atarak ulasabılırsen sımdıden tesekkurler...

eger ılgılenırsenız leptosoma black bee lerım var damızlıklar 2 erkek 3 dısı 2 ayda herbırınden bırer yavru aldım ayrıca buyuk dısıden fazladan bı yavru daha aldım askere gıdecegım ıcın acıl satıyorum 🔒 Üyelere Özel adresınden bana ulasabılırsın ankarada oturuyorum yanlız...ve youtubeden leptosoma black bee dıye aratırsan benım balıklarıda oradan gormus olursun sımdıden tesekkurler

Yanıtlamak için giriş yapın