Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
rot veya haskey arıyorum
safkan sibirya haskey veya rot yavrusu arıyorum 1.5 ayı geçmemiş maksimum 250 ytl verebilirim bahçeli eve tasındık acil iletişim [email protected]
OZİ BEN DENİZ MEİLİNİ CEVAPLADIM İSTERSEN ARKADAŞIMIN AT ÇİFTLİĞİNDE HASKİSİ DOĞURDU 4 TANEYMİŞ SENİN İÇİN KONUŞURUM İSTEDİĞİN FİYATA OLUR RESİMLERİNİ ÇEKER YOLLARIM SEÇERSİN DAHA 5 GÜNLÜKLER PARAZİT TEDAVİLERİ VE İLK AŞISIDA BENDEN OLUR VET HEK DENİZ KANAR
SIBERIAN HUSKY veya ROTTWEILER yavrusu fiyati 500 euro tum evraklar birlikte Istanbul teslim. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
45 gunluk rottwiler var, dogomann@hotmailcom
selam ozi 20 günlük husky yavrusu var ilgilenirsen 212 6126179 [email protected]
Selamlar... Harika,safkan boncuk gözlü siberian husky yavrularım var çok uygun fiyatlara.Ayrıca Rot düşünüyorsan tam bir obur,sağlıklı,saflık garantili dew gibi rot yavrularım var.İki ırk içinde çok makul fiyatlar sunabilirim,zaten yavruları gördükten sonra emin ol ki fitat düşünmeyeceksin,bana inan... Husky ler için;350 ytl Rottweiler için ise;350 ytl Bana ulaşmanı öneririm,bu yavrular herkese nasip olmaz... [email protected] 05366332146
ben çorum sungurludayım.sana husky verebilirim.2 aylık.250 ytl.ne dersin
Çok güzel secereli yavrular kasinlikle saf ikisininde pasaportları mevcut SIBERIAN HUSKY 400ytl ROTTWEILER 500ytl tum evraklar birlikte teslim ediyorum. İlgilenirsen 05356418619 [email protected] Kesinlikle pişman olmayacaksın!
henüz 5 haftalık huskyler var dişi erkek farketmez düşünürseniz yada henüz almadıysanız mail atabilirsiniz [email protected]