Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
bir balık sitesi yapıorum ama içinde neler olsun istersiniz?
arkadaşlar siteyi yakında yapıcam ama içinde neler olmasını istersiniz nede olsa biz balık severler ziyaret edicez siteyi içinde farklı olarak hiç bir sitede bulamıorum şu türlerin bilgileri gibi şeyler söylerseniz onları yaparız bize rehber olur. ne dersiniz?
bence acıl yardım için bi operatör olmalı tabi ne kadar olabılr bılmıyorum ama bı de merak ettığımız balıkların resımleri yaşam sartları çok sayıda olmalı dişili erkekli
öncelikle sana bişi sorucam: bende bir site yapmak istiyorum ama para ödemeden nasıl yapabilirim bana bunu açık açık yazarmısın [email protected] adresine mail de atabilirsin ve bence sitede balık türleri ile ilgili bişiler bulunabilir ilginç resimler balıklarla ilgili ne dersiniz
ya piranha hakkında daha detaylı bılgıler verırsen herkezı toplarım oraya tabı gercek ve saglam bılgıler olmalı ve bırcok yırtıcı balık turlerı olsun bu cok ılgı cekıcektır eyer sıteyı yaparsan bana mail atarmısın [email protected]
arkdaşlar siteye söylediğiniz şeyleri eklicem ama siteyi hazırlamam 1ay sürücek 1 ay sonra istediğiniz bilgileri oradan alabilceksiniz istediğiniz başka şeyler varsa söyleyin yapmışken tam bi site yapalım daha faydalı olsun.
Akvaryum dekorasyonunada yer verirsen iyi olur mesela artık yayılmaya başlayan strafor dekorları (kaya görünümü verilmiş)anlatırsan nasıl yapılır resimlerle iyi olur bence
Selam arkadaşlar;
Bu yapacaklarınızı bu sitede uygulasanız?Size engel olanmı var. Yardım için site yönetimine başvurun!
Size yardımcı olacaklardır.Bu sitede yerli yerine oturmuş bir sistem var.Kendinize iş arıyorsunuz bence
Boşuna zaman kaybı , maddi bir gelir yoksa...
:)))
kardeş içinde her balığın yetişkin ve yavru halleri olsun sonra üretimini nası yapabiliriz sonra yaşam şartları erkek dişi halleri olsun valla çok sevaba girersin herkes sana dua eder sitenin isminide yollarsan sevinirim
öncelikle güzel bir iş yapıyorsun. Yapacağın sitede tüm balık türlerinin resimleri yaşama koşulları ve üretimi hakkında bilgiler olmalı.Bitki çeşitleri açıklamalı ve resimli olmalı. Canlı yemlerin üretimi ve saklama koşulları ile ilgili bilgiler.Akvaryum kurulumu ve aksesuarları hakkında bilgiler ve çıkan yeniliklerde olmalıdır bence. Sana kolay gelsin umarım iyi bir site olur...
halfmoon betalarla ilgili bişiler yazrsan sevinrim hiç bri yerde yok bilgi